Komentara: 1
Pregleda: 1311

Radionica "Učešće mladih sa hendikepom"

01.12.2014. u 16:19h
Izvor: Radio Subotica
Radionica i okrugli sto pod nazivom "Učešće mladih sa hendikepom", u organizaciji Udruženja studenata sa hendikepom i gradske Kancelarije za mlade, biće održana 4–og i 5–og decembra u zgradi Nove opštine.
Radionica "Učešće mladih sa hendikepom"

Cilj radionice je da se mladi upoznaju sa terminologijom i antidiskriminativnim načinom ophođenja prema osobama sa hendikepom. Teme okruglog stola biće stvaranje pozitivnog okruženja za učešće mladih sa hendikepom u lokalnoj zajednici.

Projekat je namenjen za srednjoškolce, predstavnike i aktiviste udruženja i institucija. Rok za prijave je 3. decembar. Prijave se mogu poslati na i–mejl adresu: prijava@kzm.subotica.rs.

Radionica će biti održana u četvrtak, 4. decembra, u zgradi Nove opštine, sala broj četiri i pet, od 10 do 18 časova, a održavanje okruglog stola je predviđeno u petak, 5. decembra, od 10 do 12 sati.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1311
Povezane teme

zapošljavanje osoba sa invaliditetom

osobe sa invaliditetom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.