• Pregleda: 1047

Radionica "Učešće mladih sa hendikepom"

Radionica i okrugli sto pod nazivom "Učešće mladih sa hendikepom", u organizaciji Udruženja studenata sa hendikepom i gradske Kancelarije za mlade, biće održana 4–og i 5–og decembra u zgradi Nove opštine.
Radionica "Učešće mladih sa hendikepom"

Cilj radionice je da se mladi upoznaju sa terminologijom i antidiskriminativnim načinom ophođenja prema osobama sa hendikepom. Teme okruglog stola biće stvaranje pozitivnog okruženja za učešće mladih sa hendikepom u lokalnoj zajednici.

Projekat je namenjen za srednjoškolce, predstavnike i aktiviste udruženja i institucija. Rok za prijave je 3. decembar. Prijave se mogu poslati na i–mejl adresu: .

Radionica će biti održana u četvrtak, 4. decembra, u zgradi Nove opštine, sala broj četiri i pet, od 10 do 18 časova, a održavanje okruglog stola je predviđeno u petak, 5. decembra, od 10 do 12 sati.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

1
baćo Odgovori
Ne zamajavajte Osobe sa invaliditetom sa ovim i sličnim radionicama već ispoštujte Zakon o zapošljavanju OSI u Gradskoj upravi i Javnim Preduzećima . S obzirom na broj zaposlenih trebalo bi da po tom zakonu zaposlite bar 100 mladih i stručnih OSI. Problem je u tome što je ovoj bagri na vlasti u gradu isplativije taj broj popuniti partijskim poslušnicima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.