Komentara: 6
Pregleda: 7049

Radikali delili knjige Vojislava Šešelja građanima Subotice

28.03.2017. u 17:49h
Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Gradski odbor SRS Subotica sproveo je uspešnu akciju podele velikog broja knjiga profesora dr Vojislava Šešelja građanima Subotice, navodi se u saopštenju ove stranke.
Radikali delili knjige Vojislava Šešelja građanima Subotice

Član centralne otadžbinske uprave SRS Nenad Vasiljević izrazio je zadovoljstvo velikim odzivom građana i poručio da svaka kuća u Srbiji treba da ima bar nekoliko istorijskih ili naučnih dela dr Vojislava Šešelja.

Najtraženije su bile “Ideologija srpskog nacionalizma”, “Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju” i “Vikiliks mi javlja” .Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom kampanjom, a posebno se zahvalio građanima Srbije koji su bili na veličanstvenom mitingu koji je održan u subotu pred nekoliko desetina hiljada ljudi u Beogradu. Napomenuo je da građani na mitinge SRS dolaze srcem ,a ne ucenama kao kod drugih kandidata. Najavio je da će radikali završni miting u predsedničkoj kampanji održati 29.03.2017-e u 17 časova u Novom Sadu.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska radikalna stranka
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 7049
Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

predsednički izbori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.