Komentara: 0
Pregleda: 2011

Psihodramska radionica za oslobađanje spontanosti i kreativnosti

08.06.2019. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" poziva sve zainteresovane sugrađane da se prijave na novi susret Grupe za lični razvoj, koji je planiran za naredni petak, 14. jun, u Omladinskom klubu "Skladište", od 17 do 20 časova. Susret sa grupom vodiće Boris Telečki, diplomirani psiholog i sertifikovani psihodramski psihoterapeut, a učešće je besplatno.
Psihodramska radionica za oslobađanje spontanosti i kreativnosti

Spontanost i kreativnost imaju svoje poreklo u slobodnoj igri, koja je sastavni deo procesa socijalizacije i koja omogućava proširivanje repertoara uloga koje osoba prihvata i preko kojih aktivno učestvuje u životu. Učesnici radionice imaće priliku da u prihvatajućoj atmosferi i sigurnom okruženju, oslobode svoju spontanost i kreativnost, te načine korak ka ispunjenijem životu.

- Svi u sebi nosimo potencijal za kreativnost i spontanost, te ih svakodnevno koristimo za pronalaženje iskrenih odgovora, originalnih reakcija, autentičnih odluka i ispunjenog življenja svog života. U procesu odrastanja i socijalizacije, zaboravimo na deo vlastitih resursa, a naša kreativnost i spontanost se zapostave. Naša autentičnost i originalnost tada postaje sputana, naše ponašanje sve je više prilagođeno očekivanjima okoline, pa nakon nekog vremena nismo sigurni ko smo zapravo i da li je život kakav živimo zaista ono što želimo. Psihodramska psihoterapija usmerena je upravo na osvešćivanje i buđenje vlastitih resursa, kreativnosti i spontanosti, što vodi ka autentičnijem i ispunjenijem koračanju kroz život - navode iz Fondacije "Danilo Kiš".

Grupa je otvorena za punoletne sugrađane, a kontraindikovana je za osobe koje imaju problema sa agresivnošću ili su u psihotičnom šubu. Da bi se jedan susret grupe održao, neophodno je da bude najmanje 10 prijavljenih učesnika. Učešće u radu grupe je besplatno, uz prethodnu prijavu na e-mail adresu: office@danilokis.rs, najkasnije do ponedeljka, 10. juna. U radu grupe mogu učestvovati samo prethodno prijavljene osobe, jer je broj mesta ograničen.

Grupu za lični razvoj organizuje Fondacija "Danilo Kiš", u saradnji sa Centrom za lični razvoj "Spektrum", a susret će voditi Boris Telečki, diplomirani psiholog i sertifikovani psihodramski psihoterapeut.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2011
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

besplatna radionica

boris telečki

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.