Komentara: 0
Pregleda: 4161

Prvomajski Trimbi do Palića

27.04.2012. u 16:59h
Izvor: RTV Yueco
Gradski savez “Sport za sve” Subotica, pod pokroviteljstvom resora za za sport, omladinu i turizam grada Subotice po 37. put za prvomajske praznike organizuje popularnu manifestaciju pod nazivom "Trimbi".
Prvomajski Trimbi do Palića

Svi oni koji žele da za prvomajske praznike na Palić krenu peške, biciklom ili rolerima i uz to osvoje po neku nagradu mogu prvog maja da se prijave na kontrolni punkt ispred zgrade Jadran od osam do 11 časova.Potrebno je samo da kupe titket čija je cena 100 dinara i upute se biciklističkom stazom do Palića.

Prva kontrolna stanica nalazi se kod autobuske stanice kod skretanja za Veliki Radanovac.Trka se završava u 12 časova i 30 minuta kod sportskog centra na Paliću.U 13 časova na fudbalskom terenu ispred zgrade Sokolovac biće izvučene vredne nagrade.

Glavna nagrada su pet bicikli, dok će za one koji ne osvoje glavne nagrade organizator je pripremio utešne nagrade. Takođe najmlađi, i najstariji učesnik, i vlasnik najstarijeg bicikla dobijaju simboličnu nagradu.

Program dešavanja na Paliću za prvomajske praznike:
Program Prvomajskog uranka 2012

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 4161
Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

prvi maj

trimbi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.