Komentara: 1
Pregleda: 2597

Prvi u Srbiji

09.06.2009. u 19:34h
Izvor: RTV Yueco
Prvi u Srbiji

Učenici Politehničke škole pokazali su izvanredne rezultate na brojnim takmičenjima koji su se održali poslednjih nekoliko nedelja. Cilj takmičenja je da se učenici motivišu,što je prema rečima nastavnika i postignuto jer su učenici mnogo više truda i mašte uložili u svoje radove. Prva mesta na takmičenjima mnogo znače i za školu,jer su oni dokaz rada zaposlenih.

Učenici su se dva meseca pripremali za takmičenja i konkurs,dok su zadnjih mesec dana intenzivno osmišljavali i radili na svojim zadacima. Da bi postigli što bolje rezultate učenici su uložili mnogo truda i vremena,jer su i van nastave radili na svojim delima.

Ove školske godine se prvi put organizovao nagradni konkurs idejnog projekta Osnovne škole. Ideja je potekla od nastavnika stručnih predmeta Ljubice Dašić i Mire Ivanović iz Novog Sada. Konkurs su raspisali na teritoriji cele Srbije i učestvovalo je svih 18 škola. Cilj je bio da se deca motivišu i da svoje zadatke odrade što maštovitije.

Politehnička škola iz Subotice je na pomenutom konkursu osvojila prvo mesto. Makete su ocenjivali profesori sa Arhitektonskih fakulteta iz Srbije. Nagradu,karte za Exit festival,sva dešavanja koju organizuje Exit i smeštaj u učeniškom domu za sve dane festivala, su dobili Mišel Kanzel,Dražen Videc i Dejan Dulić.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2597
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.