Komentara: 8
Pregleda: 3458

Prvi sloj asfalta na Čordaškom putu

20.12.2012. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
Prvi sloj asfalta na Čordaškom putu

Počelo je postavljane prvog sloja asfalta na Čordaškom putu. Već sutra biće završeno asfaltiranje čitave dužine puta, što znači da će stanovnici ovog dela grada moći svoje automobile konačno da voze po tvrdoj podlozi, a ne po blatu ili prašini.

Iako su radovi na ovom delu puta počeli još pre nekoliko nedelja, stanovnici Čordaškog puta i dalje kao da ne veruju da će imati asfalt u ulici.

Jutros je počelo postavljanje prvog sloja asfalta u dužini od 1200 metara i širine 4 metra. U toku sutrašnjeg dana biće postavljen asfalt po čitavoj dužini.

Izvor: RTV Yueco
Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3458
Povezane teme

vojput

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.