Komentara: 4
Pregleda: 3028

Prvi rođendan Zavičajne zajednice "Republika Srpska" Subotica

28.04.2015. u 14:34h
Izvor: Subotica.com
Zavičajna zajednica "Republika Srpska" Subotica trodnevnom proslavom obeležiće prvi rođendan tokom kojeg će se organizovati i prikupljanje novčanih priloga za humanitarnu akciju, kao i promocija aktivnosti Zajednice.
Prvi rođendan Zavičajne zajednice "Republika Srpska" Subotica

Zavičajna zajednica "Republika Srpska" Subotica 1. maja (petak) slavi svoj prvi rođendan. Proslava će se održati od 1. do 3. maja na Ženskom štrandu na Paliću.

Tom prilikom biće postavljen štand Udruženja gde će se svi zainteresovani moći učlaniti i ujedno upoznati sa planom i programom rada zajednice.

Biće organizovana i humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava koja će se iskoristiti za kupovinu neophodne opreme Osnovnoj i srednjoj školi “Žarko Zrenjanin” u Subotici.

Iz ZZRS pozivaju sve članove, kao i sve ostale građane Subotice, da ih posete, upoznaju se sa njihovim radom i da svojim prisustvom uveličaju proslavu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3028

Povezana vest

Povezane teme

zavičajna zajednica republika srpska subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.