• Pregleda: 2534

Prvi rođendan Zavičajne zajednice "Republika Srpska" Subotica

Zavičajna zajednica "Republika Srpska" Subotica trodnevnom proslavom obeležiće prvi rođendan tokom kojeg će se organizovati i prikupljanje novčanih priloga za humanitarnu akciju, kao i promocija aktivnosti Zajednice.
Prvi rođendan Zavičajne zajednice "Republika Srpska" Subotica

Zavičajna zajednica "Republika Srpska" Subotica 1. maja (petak) slavi svoj prvi rođendan. Proslava će se održati od 1. do 3. maja na Ženskom štrandu na Paliću.

Tom prilikom biće postavljen štand Udruženja gde će se svi zainteresovani moći učlaniti i ujedno upoznati sa planom i programom rada zajednice.

Biće organizovana i humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava koja će se iskoristiti za kupovinu neophodne opreme Osnovnoj i srednjoj školi “Žarko Zrenjanin” u Subotici.

Iz ZZRS pozivaju sve članove, kao i sve ostale građane Subotice, da ih posete, upoznaju se sa njihovim radom i da svojim prisustvom uveličaju proslavu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
uf uf Odgovori
Srecan rodjendan ...
miljenko Odgovori
svaka cast! da se zna ko smo sta smo i odakle smo i gde smo dosli i gde cemo biti sve je to jedna zemlja brale moj
SlaNik Odgovori
Mnogo uspeha, sve najbolje, u nove radne pobede!
ns Odgovori
Pozdrav za braću srbe,samo napred i pozdrav za g.popovica iz it sektora
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.