Komentara: 9
Pregleda: 2402

Protiv napadača na košarkaša 84 prijave

18.02.2009. u 12:40h
Izvor: Blic
<p>Miladin Krstić, ko&scaron;arka&scaron; MKK Spartak koji je u subotu nožem uboden u jetru, nalazi se van životne opasnosti. Vedranu Lazareviću (20), osumnjičenom za poku&scaron;aj ubistva Krstića, istražni sudija Danko Mandić odredio je pritvor od 30 dana, izjavila je Biljana Vujičić, potparolka Okružnog suda, i dodala da čekaju zahtev za sprovođenje istrage.</p>
Protiv napadača na košarkaša 84 prijave

Bolničku sobu u kojoj leži Krstić čuvaju policajci i sa njim juče nije bilo moguće stupiti u kontakt. U saopštenju policije se navodi da je posle svađe s Krstićem, Lazarević nasrnuo na njega nožem i ubo ga u stomak i obraz. Krstić je pao, a Lazarević ga je zatim udario drškom noža nekoliko puta u glavu i pobegao. U saopštenju je navedeno da je Lazarević od ranije poznat policiji, i protiv njega je podneto nekoliko krivičnih prijava i zahteva za pokretanje prekršajnog postupka. Kako „Blic" saznaje, protiv Lazarevića su podnete četiri krivične prijave, od kojih su dve zbog napada na službeno lice. Ima i 80 prekršajnih prijava.

- Za sve optužbe i prijave Lazarevića je sud oslobodio - tvrdi izvor „Blica".
Predstavnici Spartaka kažu da im je mladić koji je bio u društvu Miladina Krstića ispričao da su krenuli kući kada su ih zaustavili nepoznati mladići koji su povikali: „Što si mi udario auto?" i „Posmatram te već duže vreme."

- Na takve provokacije Miki im je odgovorio: „Nemoj tako, pa nismo ni prišli tvojim kolima."Pitamo šta sud radi pošto je u pitanju dečko koji je i ranije pravio probleme u gradu. Razmišljamo da u petak na utakmici u Hali sportova odigramo susret u majicama koje će nositi poruku da se ovakvo ponašanje u gradu mora zaustaviti - kaže Dobrosav Janković iz Spartaka.

Reagovao je i Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice, koji je naveo da će se danas sastati sa predstavnicima MUP-a i Okružnog suda i tražiti da mu saopšte kakvo je stanje bezbednosti.

 

Izvor: Blic
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 2402
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.