• Pregleda: 2636

Protekle sedmice sankcionisano 860 vozača, 25 isključeno iz saobraćaja

Protekle sedmice sankcionisano 860 vozača, 25 isključeno iz saobraćaja

U periodu od 10. do 17. februara 2020. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda dve osobe su teže povređene i šest osoba je lakše povređeno dok je u tri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 47 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 860 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 25 vozača od kojih je za sedam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje vatrogasci-spasioci su imali 13 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Istina... Odgovori
Koliko je prebijeno, utamničeno, pobijeno? Koliko god da je Ciohazarima nikada nije dosta.
šta reći Odgovori
Malo je to policijo jako malo sa obzirom šta se može videti svaki dan na putevima.Ne opraštajte nikome pa ćete da vidite napredak inače sve se okrenulo pa i to 80% vozača vozi po "SVOM" ZOBS-u a Vi samo praštajte i čitajte crnu hroniku,jer kada opraštate ionako bahati i amoralni postaju još i više i onda tragedija.Razmisilte kada nekome opraštate bahat prekršaj smatrajte se suodgovornim za tragedije!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.