Komentara: 12
Pregleda: 5407
Foto

Proslavljeni rukometaš održao predavanje zaposlenima u Gerontološkom klubu "Kertvaroš"

07.06.2018. u 17:37h
Izvor: Subotica.com
Nekadašnji reprezentativac a sada potpredsednik Rukometnog saveza Srbije, Dragan Škrbić održao je, u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“, predavanje na temu „Kako uspešno voditi tim“.
Proslavljeni rukometaš održao predavanje zaposlenima u Gerontološkom klubu "Kertvaroš"

Proslavljeni sportista i uspešan poslovni čovek, Dragan Škrbić,  zaposlenima u ovoj ustanovi socijalne zaštite govorio je o  izazovima sa kojima se suočavao tokom sportske karijere, ali i o problemima na koje je nailazio kada je  odlučio da započne biznis. 

Prisećajući se najvažnijih momenata u sportskoj karijeri, poput 2000. godine kada je po odluci Međunarodne rukometne federacije izabran za najboljeg igrača na svetu, Škrbić je rekao da mu je sportski duh mnogo pomogao u poslovanju. Bivši rukometni reprezentativac danas je suvlasnik restorana u Španiji, a angažovan je i u kompaniji koja se bavi uvozom i izvozom medicinskog materijala.

Proslavljeni rukometaš održao predavanje zaposlenima u Gerontološkom klubu "Kertvaroš"

- Profesionalno sam se bavio sportom 22 godine i iz tog sporta sam ušao u poslovne vode. To je  neki korak koji nije baš bio lak za mene, pretpostavljam da to nije lako ni za ostale koji su bili u mojoj situaciji, jer smo se bavili jednim poslom i samo smo znali to da radimo a prešli smo u nešto što je totalno drugačije.  To je neko iskustvo koje bih voleo da podelim sa prijateljima iz Subotice - rekao  je  Škrbić.

Cilj predavanja, prema rečima direktora Gerontološkog centra, Nenada Ivaniševića, jeste  da  kroz pozitivne primere pokaže zaposlenima kako se postaje najbolji u svom poslu.

- Gerontološki centar ima ideju da bude ono što je bio i pre, a to je najbolja ustanova socijalne zaštite na teritoriji cele Republike Srbije, ako ne i šire i to može postići jedino tako što će ići napred. Svi mi koji stojimo idemo nazad, a način da idemo napred jeste da to naučimo od ljudi koji su to pokazali na svom sopstvenom primeru. Mogli smo danas ovde dovesti mnogo univerzitetskih profesora koji imaju odlična predavanja, ali koji u praksi nisu uspeli da postignu toliko koliko je postigao naš današnji gost - naglasio  je Ivanišević.

Proslavljeni rukometaš održao predavanje zaposlenima u Gerontološkom klubu "Kertvaroš"

Da je Škrbić prava osoba koja je kompetentna da održi predavanje na temu „Kako uspešno voditi tim“ potvrdio je i član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, Ilija Đukanović.

- Pored individualnih i reprezentativnih uspeha koje smo imali sa reprezentacijom i klupskih u Španiji i Nemačkoj, Dragan Škrbić zaslužuje da bude danas sa nama. Svaki uspešni sportista nam je veom drag i značajan da dođe u ustanovu socijalne zaštite, ovo je podrška svima nama, onima koji rade u ustanovama socijalne zaštite i mladima u gradu - poručio je Đukanović.

Izvor: Subotica.com
Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim" Predavanje "Kako voditi uspešan tim"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5407
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki klub kertvaroš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.