Komentara: 2
Pregleda: 4016

Proslava školske slave u Hemijsko tehnološkoj školi

27.01.2016. u 16:51h
Izvor: TV Subotica
Proslava školske slave u Hemijsko tehnološkoj školi

U Hemijsko-tehnološkoj školi prigodnom manifestacijom obeležena je školska slava Sveti Sava, u prisustvu velikog broja učenika, članova Školskog odbora, privrednih partnera i prijatelja škole.

- „Hemijsko tehnološka škola je povodom ovog dana pripremila jedan dobar i prigodan program koji se sastoji iz uobičajenih aktivnosti ,a to su predstave koje pripremaju učenici na srpskom i mađarskom jeziku, zatim tu je nastup našeg hora.“ - rekao je Nikola Matković, direktor škole.

Uz obeležavanje školske slave, otvoren je i kompletno opremljen Klub učenika Hemijsko – tehnološke škole namenjen svim učenicima ove srednjoškolske ustanove za proveđenje slobodnog vremena van nastavnih aktivnosti.

- „Klub učenika Hemijsko tehnološke škole predstavlja jedan novi pokušaj, jednu novu ponudu kojom mi želimo da našim učenicima pružimo maksimalne uslove za boravak u našoj školi i mimo njihovih nastavnih aktivnosti. HTŠ ima veliki broj putnika iz prigradskih naselja koji obično imaju slobodnog vremena između završetka nastave i putovanja, i mi smo odlučili da na ovaj način produže svoj boravak u školi, da ne budu na ulici, da se više druže, da njihovo druženje nije usmereno  na društvene mreže , i kroz ovaj klub učenika HTŠ odlučili smo da im ponudimo jedan čitav niz aktivnosti koji oni mogu da obavljaju.“ - dodao je Matković

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4016
Povezane teme

hemijska škola

hemijsko tehnološka škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.