Komentara: 11
Pregleda: 13037

Pronađen leš 57-godišnje Bajmočanke

02.11.2011. u 18:13h
Izvor: RTV Yueco
Pronađen leš 57-godišnje Bajmočanke

U podrumu porodične kuće pronađen je leš Stane Ivanković (57) iz Bajmoka, umotan u najlonsku kesu na adresi Trumbićeva 54. Stana je živela sama i njen nestanak je prijavio brat još 20.oktobra. Od tada do danas policija i vatrogasci tragaju za njom. U šturom saopštenju policija je potvrdila da je pronađeno beživotno žensko telo starije osobe.

U prepodnevnim časovima policija i vatrogasci su u podrumu kuće Stane Ivanković pronašli njeno beživotno telo. Policija je obezbeđivala mesto zločina i nikome nije dala da se približe više od 100 metara kuće, niti su želeli da daju izjave. Njen brat, Đuro Uzelac koji živi u mestu Aleksa Šantić je 20. oktobra došao do nje da je poseti, ali je kuća bila zaključana. Papuče su se nalazile pored bunara i odmah je svima bilo jasno da se nešto dešava. Tada je Bajmok oblepljen plakata da je Stana Ivanković nestala.

Stana je bila udata u Bajmoku, a rodom je iz Alekse Šantića. Oko 30 godina živela je kući gde je pronađen njen leš. Do juče ništa nije ukazivalo da se dogodio svirepi zločin. Radila je u Nemačkoj gde je čuvala starije osobe, i sredinom oktobra se vratila u Bajmok kako bi obišla grob svoje ćerke.

Uviđaj su izvršili Kriminalističke policije iz Beograda, kao i istražni sudija Višeg suda u Subotici. 

Stanovnici Bajmoka se ne osećaju sigurno, jer je ovo jedan u nizu nerešenih ubistava u naselju. Početkom juna u svojoj porodičnoj kući ubijena je Piroška Ševarac, nekoliko godina ranije pčelar Aleksandar Kapor, zatim krznar Imre Osvald. Svi oni su ubijeni u svojim kućama na svirep način, a ubice nisu pronađene.

Ubistvo u Bajmoku

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 13037

Povezane vesti

Povezane teme

Policija Subotica

ubistvo u bajmoku

ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.