Komentara: 5
Pregleda: 2488

Promocija turističkih potencijala Republike Srpske

22.10.2015. u 15:31h
Izvor: RTV City
U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“ danas i sutra na centralnom gradskom trgu organizovana je promocija turističkih potencijala Republike Srpske.
Promocija turističkih potencijala Republike Srpske

Turstička organizacija Republike Srpske i Banja Luke ove godine se prvi put predstavljaju Subotičanima, a na njihovom  štandu se dele promotivni flajeri koji promovišu kulturnu baštinu, prirodne lepote, turistička mesta i rute našeg prvog suseda.

Tradicionalno, turisti iz Vojvodine u velikom broju posećuju Jahorinu, ali nije to jedina turistička destinacija u Republici Srpskoj, te će svi koji dođu do promotivnog štanda imati priliku da saznaju šta je to još atraktivno u ponudi Srpske.

Osim promocije turističkih potencijala Republike Srpske, u okviru manifestacije Dani Srpske u Srbiji, u našem gradu će se večeras u Dečijem pozorištu od 19 časova održati Džez poezija kabare, a za sutra je zakazano izvođenje predstave Poslednja pesma, takođe na sceni Dečijeg pozorišta, s početkom u 20 časova.

Promocija turističkih potencijala Republike Srpske

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2488
Povezane teme

dani srpske u srbiji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.