Komentara: 0
Pregleda: 1491

Promocija fotomonografije "Okom kamere u srcu prirode" u četvrtak u Velikoj većnici

23.05.2023. u 13:17h
Izvor: Subotica.com
Promocija fotomonografije "Okom kamere u srcu prirode" u četvrtak u Velikoj većnici

U Velikoj većnici Gradske kuće u četvrtak, od 13h biće upriličena promocija fotomonografije "Okom kamere u srcu prirode", autora Radomira Perina. Istog dana, u Vestibilu Gradske kuće biće postavljena izložba fotografija nastalih u prirodi.

Monografija je veličine 22×28 cm i izrađena je na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku. Ovom monografijom sam zapravo želeo da omogućim svim sugrađanima, ali i gostima iz drugih gradova i zemalja da dožive ono što ja svakodnevno doživljavam fotografišući floru i faunu naše zemlje, zemalja u regionu, a ima i fotografija koje su zabeležene na drugim kontinentima - objašnjava Perin - Mnogo je vremena potrebno da bi čovek uspek da uradi samo jednu fotografiju. Uz sveobuhvatne prupreme, važno je imati i viziju o tome kako obraditi određenu temu, potom treba locirati divljač, a presudna je kvalitetna oprema zahvaljujući kojoj se može uraditi vrhunska fotografija.

Promocija fotomonografije "Okom kamere u srcu prirode" u četvrtak u Velikoj većniciIzložba fotografija posetioci će moći da pogledaju do nedelje, 4. juna i to vikendom od 10 do 20h, kao i radnim danima od 9 do 13h i od 17 do 20h.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1491

Povezana vest

Povezane teme

izložba fotografija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.