• Pregleda: 3578

Promo akcija Vodovoda traje do 30.aprila

Promo akcija Vodovoda traje do 30.aprila

Akcija "Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo" subotičkog Vodovoda ima za cilj da poveća broj priključenih građana na vodovodnu mrežu.

Prva promo akcija je održana krajem prošle godine u Velikom Radanovcu, kada je zahtev za priključenje na vodovodnu mrežu podnelo 29 meštana.

Zamenik direktora, Petar Balažević objašnjava da je za prva dva meseca podnet 51 zahtev za priključenje na vodovodnu mrežu i 21 na kanalizacionu. Akcija Vodovoda se završava 30.aprila i za sada su zadovoljni odzivom građana.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
POVRATAK OTPISANIH Odgovori
Vise bi se obradovali da su uveli PROMO-CENE vode!!!
Suboticanin Odgovori
A kako bi bilo da usklade svoje cene sa kvalitetom, kako vode tako i kvalitetom svojih usluga?!
Mislim da bi morali da placaju oni nas za svaki potrsen kubik vode.
Kvalitet vode subotickog vodovoda je na najnizem mogucem nivou. Skoro da salju direktno vodu iz Palica. Voda je direktno nepogodna za pice i stetna po zdravlje. Dobro bi bilo napuniti jednu flasu vode koju distribuira suboticki Vodovod i odneti je na analizu negde u inostranstvo, na primer u neku laboratoriju u Nemacku da se vidi sta sva ta "pitka voda" sto nam suboticki Vodovod servira, sarzi!
Strahota sta nam pustaju u cevi, hlor i ko zna sta vec. Nedaj Boze i da saznamo sa cim nas truju.
Vodopija Odgovori
Bas me zanima u kome delu grada zivis Suboticanine, da je kod tebe toliko losa voda. Prosto ne mogu da poverujem u ovo sto si sve napisao. Bas ga pretera !!!!
jerzsa Odgovori
Suboticanin- e vala preteraše u komentru!!! Ništa bolje nisu ni flaširane tkz. kisele vode, istog su kvaliteta kao naša voda iz česme. To je već i dokazano više puta.
Milo Odgovori
Subotičanin, da li si ti svestan šta pričaš i kakve dezinformacije širiš??? Takvi kao ti bi trebalo da završe iza rešetaka.
milan Odgovori
hajd bas da vidimo i tu akciju i to na cordaskom putu.kad i kad smo trazili i vodu i kanalizaciju pa nista.odgovor je kao pitajte u investicionom gde jos nismo u programu,a do pola ulice ima GV.treba prvo da iskaparisemo pa ce mozda nasim novcem nesto da izgrade.umesto da naprave mrezu pa da onda nude prikljucenje.klasicna predizborna prica za narod.kao i betoniranje ulica
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.