Komentara: 18
Pregleda: 13605

Promene u Gradskom veću, Suboticagasu, Park Paliću, Vodovodu i TOS-u

23.11.2016. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
Na juče održanoj sednici Gradskog veća, 18. po redu, predloženo je, između ostalog, nekoliko kadrovskih promena koje će biti predmet sutrašnjeg zasedanja gradske skupštine.
Promene u Gradskom veću, Suboticagasu, Park Paliću, Vodovodu i TOS-u

Dosadašnji član Gradskog veća zadužen za investicije, međunarodnu saradnju i turizam Nebojša Daraboš, predložen je za vršioca dužnosti direktora u preduzeću "Park Palić", koji je nasledio Gorana Gabrića koji je podneo ostavku na ovu radnu poziciju.

Kako nezvanično saznajemo novi član GV za investicije, međunarodnu saradnju i turizam biće Srđan Samardžić, dosadašnji sekretar Sekretarijata za privredu, lokalni ekonomski razvoj i turizam Grada Subotice i nekadašnji načelnik subotičke komunalne policije.

Promene će se desiti i na čelu JKP "Suboticagas" gde će predloženo da umesto Dragana Božinovića kao vršilac dužnosti direktora bude Ildiko Zedi, dosadašnja direktorka Poslovnog inkubatora Subotica.

Umesto dosadašnje direktorke Turističke organizacije Subotice Ivane Anđelković, kojoj je istekao mandat, predloženo je imenovanje Andrijane Balać kao VD direktora.

Za novog vršioca dužnosti direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" predložen je Šugar Đerđ, koji treba da zameni Valeriju Tot Godo koja je dala ostavku na funkciju na kojoj je provela dve godine.

Po gradskom Statutu Skupština grada imenuje i razrešava direktora javnih preduzeća, ustanove i organizacije, a isto tako može imenovati i vršioca dužnosti direktora. Sednica skupštine grada na kojoj će se, između ostalog, diskutovati o ovim kadrovskim rešenjima održava se sutra (četvrtak) sa početkom u 9 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 13605

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

Park Palić

Goran Gabrić

suboticagas

turistička organizacija subotica

nebojša daraboš

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

lokalna samouprava

gradsko veće

sednica gradskog veća

valerija tot godo

ildiko zedi

ivana anđelković

kadrovske promene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.