• Pregleda: 12638

Promene u Gradskom veću, Suboticagasu, Park Paliću, Vodovodu i TOS-u

Na juče održanoj sednici Gradskog veća, 18. po redu, predloženo je, između ostalog, nekoliko kadrovskih promena koje će biti predmet sutrašnjeg zasedanja gradske skupštine.
Promene u Gradskom veću, Suboticagasu, Park Paliću, Vodovodu i TOS-u

Dosadašnji član Gradskog veća zadužen za investicije, međunarodnu saradnju i turizam Nebojša Daraboš, predložen je za vršioca dužnosti direktora u preduzeću "Park Palić", koji je nasledio Gorana Gabrića koji je podneo ostavku na ovu radnu poziciju.

Kako nezvanično saznajemo novi član GV za investicije, međunarodnu saradnju i turizam biće Srđan Samardžić, dosadašnji sekretar Sekretarijata za privredu, lokalni ekonomski razvoj i turizam Grada Subotice i nekadašnji načelnik subotičke komunalne policije.

Promene će se desiti i na čelu JKP "Suboticagas" gde će predloženo da umesto Dragana Božinovića kao vršilac dužnosti direktora bude Ildiko Zedi, dosadašnja direktorka Poslovnog inkubatora Subotica.

Umesto dosadašnje direktorke Turističke organizacije Subotice Ivane Anđelković, kojoj je istekao mandat, predloženo je imenovanje Andrijane Balać kao VD direktora.

Za novog vršioca dužnosti direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" predložen je Šugar Đerđ, koji treba da zameni Valeriju Tot Godo koja je dala ostavku na funkciju na kojoj je provela dve godine.

Po gradskom Statutu Skupština grada imenuje i razrešava direktora javnih preduzeća, ustanove i organizacije, a isto tako može imenovati i vršioca dužnosti direktora. Sednica skupštine grada na kojoj će se, između ostalog, diskutovati o ovim kadrovskim rešenjima održava se sutra (četvrtak) sa početkom u 9 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

18
ffilozoff Odgovori
Vrti se sve u krug,sa funkcije na funkciju-gadite mi se!!! ZASTO ne raspravljate o pomoci sve siromasnijim gradjanima ovog grada??? Zbrinjavate partijske [*...*] a grad je dotakao DNO-DNA!!!!
Овца за шишање
За све СНС, СВМ и остале ПОЛТРОНЕ:
Вођи гуз-мирисање, његов “чичкин” дим и папир за брисање, високи су чин! Увлачење дивље, шлихтања се броје, ту највиши чин је четка WC-шоље!
Slavkez Odgovori
Andrijana Balac, profesorica u OS.Kizur Istvan, sta ona zna o turizmu, koje su joj preporuke??? Smesno.
Panonija Odgovori
Na vest da je Goran Gabric podneo ostavku, Dinkic i Labus su odmah zaplakali. Medjutim, odmah su se i obradovali, jer ce se GG sada moci potpuno posvetiti Majkinom salasu, ciji je vlasnik [*...*]). Valjalo bi mu dati dobru otpremninu za ono sto je ucinio za turizam Palica.
pepe Odgovori
a jel nešto dobio sps?
ziz
šta da dobiju????? pa nepostoje u gradu.
bili
nek sačekaju da se otvori pantelijin testament možda im nešto dopadne
Realan Odgovori
"Promene će se desiti i na čelu JKP "Suboticagas" gde će predloženo da umesto Dragana Božinovića kao vršilac dužnosti direktora bude Ildiko Zedi, dosadašnja direktorka Poslovnog inkubatora Subotica."
Ma dajte breee.... Smešno. Kakve su njene kvalifikacije da bi mogla biti direktor Suboticagasa?!
Pero Lozac
A koje su bile kvalifikacije od Bozinovica? [*...*]
xxx Odgovori
Vidim Nebojsa je uspesno izguran sa mesta iz gardske kuce. I sad ide na mesto VD direktora Parka Palica. Kako cujem prica svima okolo da ce Turisticku da ugasi ili reformise. Mada ne znam sta ce tamo reformisati kad je drzao poluge do juce zajedno sa direktoricom. A ova nova sto dolazi je tek dugogodisnji strucnjak u turizmu, kuda ovaj grad ide da mi je znati?!
Oko sokolovo Odgovori
Političko kadriranje NEMA veze sa stručnošću. Subotica je ekonomski i u svakom drugom smislu propala. Kraj. Ende. Konec. Fin...
Winston Odgovori
Ovaj Samardzic preko DS, ciji je bio clan, dobio niz funkcija u Opstini i na Carini, i gle, sad i pod SNS ponovo jase. Neki sposoban mlad covek. Svaka cast na obrazu.
Aleksandar
Jahač "apokalipse" bolje reći.
rax Odgovori
pa zar taj gabric nije vec prije par godina zamenjen sa nekim ? u kojoj partiji je taj darabos?
a i nije bitno, mozda nece doneti nista bolje park/palicu,, ali se nadam da ce da izmeni to parazitsko/lazovsko drustvo tamo. da ne bude da pricam napramet za ovo sto sam ovde napisala, sve imam i pismeno.
nik Odgovori
I pozdrav za Ivanu Anđelković, kadrovski promašaj decenije..
Robert G Odgovori
Uništila je Poslovni inkubator a sad će i Suboticagas, Ildiko Zedi! Pozdrav iz Londona..
Amon Odgovori
Vidite Vojnića kako se šepuri
miki Odgovori
Čitajući 17 napisanih komentara niti jedan nije bio "pozitivan " na odluke. Nemoguće da su svi promašaji. Isto se dešavalo i prošloj vlasti, kai i pretprošloj. Sada razmišljam ko ne valja , "profesionbalni " (prepametni) komentatori jer su uvek isti (verovatno nemaju druga posla) vlast koju je neko izabrao ( ko bira vlast?), jer u Subotici po mom ubeđenju gde je "savršen" međuživot tri ili više nacinalnosti što verovatno predstavlja parolu o "bratstvu i jedinstvu " koja je već jednom bila uzrok raspada Yuge. Pošto niko nije zadovoljan treba izabrati novo mesto za život gde bi ispunili svoje životne ciljeve. Ukoliko nisam u pravu znači " profesionalni " komentatori bi trebali da završe i neku školu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.