Komentara: 8
Pregleda: 3920

Promena trase linija zbog obeležavanja Dužijance

09.08.2019. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
Zbog zatvaranja ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana, u nedelju, 11. avgusta, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja, saopštilo je JP "Subotica-trans".
Promena trase linija zbog obeležavanja Dužijance

Zbog obeležavanja Dužijance u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište "Lifka" neće biti u upotrebi u periodu od 9 do 13:30 časova, odnosno do prolaska povorke do Trga slobode.

U tom periodu, autobusi koji saobraćaju na liniji 1a će od Preradovićeve ulice produžiti pravo u Zagrebačku ulicu, odakle će nastaviti ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem, odakle će se vratiti na redovnu trasu. Stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Arsenija Čarnojevića", kao i stajalište "Sinagoga" neće biti u upotrebi, a umesto njih, austobusi će koristiti stajališta "Patrija", "Pošta" i "Tehnička škola".

Autobusi na liniji 4a, kao i na liniji 8a, saobraćaće do/od Međumesne autobuske stanice.

Linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom, odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3, odnosno linije 6. U navedenom periodu, neće biti u upotrebi stajalište "Matija Gubec", umesto kojeg će putnicima na raspolaganju biti stajalište "Tehnička škola".

Prigradske linije za Bajmok, Tavankut i Kelebiju će umesto na stajalištu "Lifka", stajati na stajalištu gradskog saobraćaja "Sarvaš".

Po završetku obeležavanja Dužijance, autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3920

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

gradski prevoz

izmena reda vožnje

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.