Komentara: 4
Pregleda: 9398

Promena saobraćanja trasa linija 6 i 26 (Somborski put) u utorak i sredu

18.03.2019. u 17:28h
Izvor: Subotica.com
Promena saobraćanja trasa linija 6 i 26 (Somborski put) u utorak i sredu

U naredna dva dana, u utorak i sredu, u periodu od 7 do 19 časova doći će do zatvaranja Somborskog puta u delu puta od raskrsnice ulica Preradovićeva - Somborski put do raskrsnice ulica Somborski put - Gajeva.

Tokom ova dva dana autobusi na linijama 6 (Mali Bajmok - Vikend naselje) i 26 (Subotica - Bajmok) saobraćaće Preradovićevom ulicom, Bajskim putem i Gajevom ulicom. Na navedenoj trasi u upotrebi će biti postojeća autobuska stajališta.

Po završetku radova autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

Izvor: Subotica.com
Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu Radovi na saniranju asfalta na Somborskom putu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 9 časova
Komentara: 4
Pregleda: 9398
Povezane teme

Suboticatrans

gradski prevoz

javni prevoz

autobuski prevoz

prevoz putnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.