• Pregleda: 7652

Promena saobraćanja trasa linija 6 i 26 (Somborski put) u utorak i sredu

Promena saobraćanja trasa linija 6 i 26 (Somborski put) u utorak i sredu

U naredna dva dana, u utorak i sredu, u periodu od 7 do 19 časova doći će do zatvaranja Somborskog puta u delu puta od raskrsnice ulica Preradovićeva - Somborski put do raskrsnice ulica Somborski put - Gajeva.

Tokom ova dva dana autobusi na linijama 6 (Mali Bajmok - Vikend naselje) i 26 (Subotica - Bajmok) saobraćaće Preradovićevom ulicom, Bajskim putem i Gajevom ulicom. Na navedenoj trasi u upotrebi će biti postojeća autobuska stajališta.

Po završetku radova autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Sladjana Odgovori
Samo autobusi ili i ostala vozila
ocp
Ako obaveštenje daje autobuski prevoznik onda se verovatno odnosi na autobuse. To što izvođač radova nije našao za shodno da obavesti građane da će zatvoriti jednu od bitnijih saobraćajnica u gradu je sasvim druga priča i služi im na sramotu. To samo dokazuje koliko Vojput ceni svoje sugrađane.
CCCC Odgovori
Још само кад би трамвај поновно увели, да иде на деоници Палић, индустријска зона и да тиме замени аутобус 6, то би било идеално.
maja Odgovori
zasto danas nije bilo busa izmedju 12 i 12.30 u gajevoj,stoje ljudi ko budale i cekaju sram vas bilo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.