Komentara: 5
Pregleda: 2888

Promena saobraćanja autobuskih linija 1a i 8a u subotu

16.08.2018. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Zbog obeležavanja dana Svetog Stevana - Svetog Ištvana (Mađarski nacionalni praznik), u subotu 18. avgusta, doći će do privremene promene trasa linija gradskog saobraćaja.
Promena saobraćanja autobuskih linija 1a i 8a u subotu

Usled zatvaranja ulice Trg žrtava fašizma, u periodu od 14 do 19 časova doći će do promene trase linija 1a i 8a. Kako se navodi u saopštenju preduzeća "Subotica-trans" linija 1a će iz smera Kelebije saobraćati Rudić ulicom, a stajalište kod "Gimnazije Svetozar Marković" će biti izmešteno ispred ulaza u Sinagogu, uz napomenu da iz smera Novog naselja neće doći do promene u trasi linije 1a.

Što se tiče linija 8a, ona će u subotu od 14-19 časova umesto do Lifke saobraćati do Međumesne autobuske stanice "Subotica" odakle će biti i početna stanica navedene linije.

Ostale linije gradskog saobraćaja kao i prigradske linije će saobraćati bez promena. Po završetku manifestacije u ulici Trg žrtava fašizma autobusi će saobraćati po uobičajenim trasama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2888
Povezane teme

izmene u redu vožnje autobusa

autobus

autobuske linije

saobraćanje autobusa

autobuski prevoz

autobuska linija 1/1a

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.