Komentara: 4
Pregleda: 6281

Promena režima saobraćaja u ulici Jovana Cvijića

24.10.2018. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Ulica Jovana Cvijića već nedelju dana funkcioniše u novom režimu saobraćaja, u smislu da je postala jednosmerna. Ova promena urađena je na zahtev MZ "Železničko naselje".
Promena režima saobraćaja u ulici Jovana Cvijića

Od pre nedelju dana, tačnije 17. oktobra, u ulici Jovana Cvijića došlo je do promene u režimu saobraćaja. Kako se navodi u saopštenju Službe za energetiku i saobraćaj Gradske uprave Subotice, režim u navedenoj ulici je promenjen na način da ona postaje jednosmerna, i to u smeru od ulice Jovana Mikića do Avalske ulice.

Prema rečima Vicko Marka Mamića, šefa službe za energetiku i saobraćaj GUS, zvaničan zahtev za promenom režima saobraćaja u ulici Jovana Cvijića podnela je Mesna zajednica "Železničko naselje". Kako je projektom tehničke regulacije za Grad Suboticu predviđeno da ulica Jovana Cvijića bude jednosmerna, to je dovelo do promene režima saobraćaja na gore navedeni način.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6281
Povezane teme

promena režima saobraćanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.