Komentara: 2
Pregleda: 6645

Promena reda vožnje vozova?

28.02.2013. u 13:55h
Izvor: RTV Yueco
Problem sa kojim se suočavaju neki sugrađani koji kao prevozno sredstvo koriste voz, jeste čekanje satima na stanici. Naima, po redu vožnje, na nekim linijama, voz ide na svaka 4 sata. U JP "Železnice Srbije" Subotica, kažu da im se građani javljaju sa zahtevima za promenu reda vožnje. Red vožnje se može promeniti, ali tek kada istekne stari red vožnje.
Promena reda vožnje vozova?

Red vožnje koji je stupio na snagu 09. decembra 2012. godine, važi do 14. decembra ove godine. Samim redom vožnje i rasporedom polaska vozova, neki sugrađani nisu zadovoljni.

U JP-u "Železnice Srbije" kažu da se putnici javljaju sa zahtevima za promenu reda vožnje, što oni uvažavaju. Ti podaci se prikupljaju i na osnovu njih, u ovom preduzeću, prave predloge o izmeni reda vožnje.

Stupanjem na snagu jednog reda vožnje, počinje se sa radom na novom, koji će važiti od naredne godine. U okviru reda vožnje, predviđa se sezona i režim saobraćaja u toku sezone. Letnja sezona počinje 07. juna i završava 08. septembra. Tu postoje određene korekcije kod vozova za Bar, a ostali vozovi nemaju neka veća pomeranja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 6645
Povezane teme

red vožnje vozova

javni prevoz

železnička stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.