Komentara: 1
Pregleda: 10051

Promena radnog vremena u nekoliko ambulanti u Subotici i prigradskim naseljima

18.09.2016. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
U periodu od 19. do 23. septembra nekoliko albumulanti u gradu i prigradskim naseljima imaće privremeno izmenjeno radno vreme primanja pacijenata. U pitanju su ambulante u Malom Bajmoku, Ogranak VIIm Peščara i Bački Vinogradi.
Promena radnog vremena u nekoliko ambulanti u Subotici i prigradskim naseljima

Radno vreme ambulante u Malom Bajmoku u navedenom periodu biće, u ponedeljak, sredu i petak od 7 do 14 časova, dok će utorkom i četvrtom pacijente primati u poslepodnevnom terminu od 13 do 20 časova.

Ambulanta "Ogranak VII" na adresi Trg žrtava fašizma imaće promenu jedino u petak kada će raditi od 7 do 14 časova. Pacijenti koji koriste usluge ambulante u MZ "Peščara" prva dva dana naredne nedelje moćiće da budu pregledani od 13 do 20 časova, dok će u preostala tri dana radne nedelje ambulanta raditi od 7 do 14 časova.

Što se tiče ambulante u Bačkim Vinogradima, u ponedeljak, sredu i petak radiće od 6,30 do 9,30, dok će u utorak i četvrtak to biti od 12,30 do 16 časova.

Podsećamo sugrađane da zbog renoviranja prostorija Dečje ambulante na Paliću ova zdravstvena ustanova neće primati pacijente od ponedeljka do četvrtka (19-21. septembra). Više o ovome u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 10051

Povezana vest

Povezane teme

ambulanta

radno vreme ambulante

ambulantni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.