Komentara: 15
Pregleda: 10761

Prohodan put Subotica - Bajmok

03.02.2014. u 10:18h > 12:26
Izvor: Subotica.com
Jedan od putnih pravaca koji je tokom jučerašnjeg dana bio često u prekidu je bio pravac Subotica - Bajmok iz kojeg su tokom dana i večeri stizale oprečne informacije da li je put slobodan za prolaz, ali poslednja informacija je da je tokom jutra taj pravac očićen, kao i da se saobraćaj na tom delu trenutno odvija bez prekida.
Prohodan put Subotica - Bajmok

Kako javlja Radio televizija Vojvodine, put Subotica - Bajmok jutros u četiri sata otvoren je za saobraćaj, prohodan je i put između Subotice i Bačke Topole, ali se na pojedinim deonicama saobraćaj odvija otežano.

Sinoć do 21 čas radnicima "Vojputa" pomagale su i kolege iz JKP "Čistoća i zelenilo" iz Subotice, koje su prethodno za saobraćaj oslobodile i alternativni pravac za Bajmok kod Đurđina i Tavankuta.

Ovu informaciju su nam potvrdili u AMSS i u Saobraćajnoj policiji PU SUbotica i , uz napomenu da je promet dozvoljen za kretanje isključivo putničkih vozila uz povećanu opreznost pošto na nekim delovima puta ima novih nanosa koji mogu da ugroze stabilnost vozila. iz Saobraćajne policije apeluju na građane da voze oprezno i u skladu sa uslovima, a njihove patrole su raspoređene na nekoliko lokacija kako bi asistirali građanima i usmeravali u slučaju nevolje.

Čim saznamo više informacija, objavićemo na sajtu, a u međuvremenu molimo sve građane koji putuju ovim putnim pravcem da nam jave svoja iskustva kako danas funkcioniše saobraćaj na ovoj deonici.

U slučaju da budete imali problema sa prohodnošću možete pozvati dežurne službe Saobraćajne policijske ispostave u Subotici na 024/556-230 ili 024/552-933, odnosno dežurnu službu na pravcu M-22 putem broja 024/553-071.

Nazire se kraj drame na autoputu...

Iz smetova na auto-putu Novi Sad - Subotica izvučeni su gotovo svi automobili, a očekuje se da će taj pravac u toku dana biti prohodan, izjavio je jutros Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Put M-22, od Subotice do Novog Sada, je prohodan, uz naizmenično propuštanje vozila između Novog Žednika i Malog Beograda, i Bačke Topole i Malog Iđoša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 10761

Povezane vesti

Povezane teme

subotica

Bajmok

saobraćaj

prohodni putevi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.