Komentara: 5
Pregleda: 10429

Normalizovan autobuski saobraćaj

03.02.2014. u 11:28h
Izvor: RTV Yueco
Autobuski saobraćaj prema Beogradu od jutros funkcioniše, saznajemo na autobuskoj stanici u Subotici. Autobusi do Novog Sada saobraćaju starim putem.
Normalizovan autobuski saobraćaj

Vozače danas očekuju bolji uslovi nego tokom vikenda, ali su pojedini putevi, zbog olujnog vetra i velikih sneznih nanosa na području Vojvodine i dalje neprohodni, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

I dalje su neprohodni putevi Stajićevo – Čenta, Srbobran – Sirig, Granični prelaz “Bačalmaš” – Bajmok, Bačka Topola – Tornjoš, Savino Selo – Kula, Bačka Topla – Lipar i Kljajićevo – Gornja Rogatica – Bački Sokolac.

Neprohodni su i putevi Vrbas – Feketić, Novi Bečej – Bašaid, Kovačica – Uzdin, Baranda – Opovo, Zimonjić – Velebit, Čantavir – Tornjoš i Samoš – Dobrica.

Iz Javnog preduzeća “Puteva Srbije” apeluju na vozače da zbog loših vremenskih uslova i olujnog vetra ne krećy na put, a ukoliko moraju, da obavezno koriste zimske pneumatike i lance, prilagode brzinu, poštu ograničenja u brzini, drže veće odstojanje između vozila.

Na vozače se apeluje da na put kreću isključivo sa dovoljnom količinom goriva, vode i hrane zbog mogućih nepredviđenih zastoja

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 10429

Povezana vest

Povezane teme

autobuska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.