• Pregleda: 2806

Program obeležavanja Dana biblioteke

U Gradskoj biblioteci, predstavljen je program povodom obeležavanja Dana biblioteke. Program obuhvata brojne književne večeri, likovne susrete, i razne muzičke sadržaje za drugu polovinu oktobra i sve to u cilju afirmacije i popularisanja knjige i čitanja, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Predstavljene su i pogodnosti za građane koje se mogu iskoristiti od danas do petka.
Program obeležavanja Dana biblioteke

U Gradskoj biblioteci saznajemo da je, iz godine u godinu, sve veće interesovanje građana za korišćenje usluga biblioteke.

Proslava Dana biblioteke započinje u četvrtak, u ogranku Gradske biblioteke na Paliću gde će biti otvorena atraktivna slikarska izložba. Sledeći dan u 10:30 časova, program se nastavlja u prostorijama Gradske biblioteke.

Istog dana u 11 časova, u kataloškoj sobi, biće izložena vredna kolekcija malih knjiga. Svečani program je predviđen za 11:30 časova. U Američkom kutku, od 12 sati, građani će imati priliku da posete izložbu pozorišnih plakata koji su posvećeni američkoj kulturi.

Na dečijem odeljenju biće održan niz kreativnih radionica koje će obeležiti nedelju pred nama.

U toku ove nedelje, svi oni koji žele da se učlane u Gradsku biblioteku, to će učiniti sa popustom od 50%. Umesto 800 dinara, članska karta je 400 dinara i ona važi 365 dana. U biblioteci imaju i pogodnost za sve one koji nisu vratili knjigu na vreme – opraštanje duga i sve to do petka, ove nedelje.

 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Knjigaš Odgovori
Bravo, ajmo čitati knjige umesto Facebooka, verujte lepše se čovek oseća
kojot Odgovori
bolje napravite plan i program da sprecite da vam objekat biblioteke ne prokisnjava...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.