Komentara: 0
Pregleda: 4036

Program Festivala evropskog filma Palić za 20. jul

19.07.2012. u 22:42h
Program Festivala evropskog filma Palić za 20. jul

U takmičarskom delu Festivala na Paliću danas će od 21 sat biti prikazan francusko–belgijski film "Velika noć", a od 23 sata film "U magli", u koprodukciji pet zemalja.

Program i sutra počinje u 10 sati na Otvorenom univerzitetu dečjim filmom "Zaljubljeni Tvigson", a od 16 sati nastavlja se novim švedskim filmom "Između dve vatre".

Paralele i sudari sutra od 16:30 u Jadranu počinju crnogorskim filmom "Poslednje poglavlje", a od 18:30 biće prikazana koprodukcija četiri zemlje pod nazivom "Žena koja je obrisala suze".

Od 16:30, u okviru programa Eko doks, u Lifki počinje francuski film "Černobil zauvek", a od 18 sati na Otvorenom univerzitetu, u okviru novog mađarskog filma, biće prikazano ostvarenje "Čovekova tragedija".

U okviru programa Mladi duh Evrope na Velikoj terasi će od 21 i 30 biti prikazani srpsko–hrvatski film "Krosovers", film i muzika i islandsko–danski film "Ama Lo–fi"

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4036
Povezane teme

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

program festivala evropskog filma palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.