Komentara: 1
Pregleda: 2905

Proglašeni pobednici "Projektne nedelje"

13.05.2022. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Automatski regulator jačine zvuka na televizoru, CNC glodalica, simulator trke, električno vozilo "Noddy", vozilo Go Kart, samo su neki od đačkih projekata koji su osvojili nagrade u okviru "Projektne nedelje" koja je održana u utorak, u Tehničkoj školi "Ivan Sarić". Pobedničkim ekipama u sredu su dodeljene nagrade.
Proglašeni pobednici "Projektne nedelje"

Autori nagrađenih projekata su đaci Politehničke škole, Tehničke škole "Ivan Sarić", kao i učenici osnovnih škola "Miroslav Antić, "Ivan Goran Kovačić", "Matija Gubec" i "Matko Vuković".

- Komisija, u čijem sastavu su bili predstavnici uglednih obrazovnih, kulturnih i privrednih institucija, kao i uspešnh subotičkih privrednika, izabrala je pobednike u pet takmičarskih kategorija. Prilikom bodovanja, članovi komisije ocenjivali su originalnost, primenljivost i kompleksnost ideje projekta, kao i kvalitet realizacije, te stručnost i ubedljivost učenika u prezentovanju projekata - navode iz Tehničke škole "Ivan Sarić", koja je organizator "Projektne nedelje". 

Proglašeni pobednici "Projektne nedelje"Podsećamo, na tradicionalnoj manifestaciji "Projektna nedelja", koja ima za cilj da promoviše kreativnost i inventivnost kod učenika, predstavljeno je 67 projekata na čijoj realizaciji je tokom proteklih nekoliko meseci radilo 136 učenika i 47 mentora. 

Pored Poslovnog inkubatora Subotica kao koorganizatora manifestacije, ovogodišnju, 14. po redu “Projektnu nedelju” podržali su brojni  sponzori i donatori: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, Elementa d.o.o, Projekat nemačke razvojne saradnje “Dijalog o zapošljavanju mladih, Inicijativa i dualno obrazovanje” koji realizuje GIZ, Boysen Abgassysteme d.o.o, B+B Sensor Solutions d.o.o, Infostud 3 d.o.o, Sava neživotno osiguranje d.o.o, Normagrupa Jugoistočna Evropa d.o.o, Miren d.o.o, Warner d.o.o, Klett izdavačka kuća d.o.o, Eko Sense d.o.o, Fontana d.o.o, KTG Solucije d.o.o, Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica i Ekonomski fakultet Subotica.

Organizatori “Projektne nedelje” čestitaju svim učesnicima na uspešnoj realizaciji projekata i zahvaljuju se donatorima i sponzorima bez kojih ne bi bila moguća realizacija ove važne manifestacije.

Proglašeni pobednici "Projektne nedelje"TŠ „Ivan Sarić“ učestvuje u projektu Nemačke razvojne saradnje „Dijalog o zapošljavanju mladih, Inicijativa i dualno obrazovanje“ koji realizuje GIZ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Izvor: Subotica.com
XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice XIV "Projektna nedelja" Tehničke škole "Ivan Sarić" i  Poslovnog inkubatora Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2905
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

projektna nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.