Komentara: 0
Pregleda: 5012
Foto

Proglašeni najbolji sportisti Subotice po izboru SDŽ "Spartak"

15.12.2017. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Sportsko društvo "Jovan Mikić Spartak" proglasilo je najbolje sportiste u seniorskoj konkurenciji među svojim članicama u 2017. godini i na prigodnoj svečanosti koja je održana u hotelu Patria uručilo priznanja odabranima.
Proglašeni najbolji sportisti Subotice po izboru SDŽ "Spartak"

Davor Štefanek, rvač Spartaka proglašen je za najboljeg u konkurenciji sportista. Štefanek je osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u 2017. godini, ali je veliki doprinos dao i osvajanju šampionske titule Rvačkog kluba "Spartak".

Volim da dobijam priznanja za uspehe na strunjači, posebno ovde u svom gradu, u svojoj porodici Spartak. Nakon Olimpijskih igara je bilo teško vratiti se u ritam i pripreme za nove poduhvate, međutim osvojena je medalja na šampionatu Evrope. Od januara krećem sa pripremama za Prvenstvo sveta, ali i za Olimpijske igre u Tokiju. Nakon toga ću razmišljati o završetku karijere – rekao je Štefanek.

U konkurenciji seniorki priznanje najbolje pripalo je Violeti Slović, kapitenu Ženskog fudbalskog kluba "Spartak". Član je reprezentacije Srbije, čiji je takođe kapiten. Slovićeva uspešno brani boje Spartaka još od 2010. godine. Sa Golubicama je osvojila sedam šampionskih titula i šest u Kupu. Ove sezone Subotičanke su neprikosnovene. Ostvarile su maksimalan učinak od 11 pobeda, uz impozantnu gol razliku 72:0.

Proglašeni najbolji sportisti Subotice po izboru SDŽ "Spartak"

Iza nas je odlična godina, gde smo polusezonu završile bez poraza i primljenog gola. Meni je ovo prvo priznanje i mnogo mi znači. Biće mi podstrek za dalji napredak u karijeri, a već sada ćemo se potruditi da odbranimo duplu krunu i donesemo Subotici još jednu titulu – poručila je Slovićeva.

Rvački klub "Spartak" proglašen je za najbolji kolektiv u 2017. godini. Ove sezone Subotičani su uspeli da vrate titulu šampiona države nakon što su u finalu plejofa bili bolji od zrenjaninskog Proletera. Plaketu za najbolji kolektiv Sretenu Damnjanoviću uručio je Milan Vučković predsednik Sportskog društva „Spartak”.

Na kraju dodele prisutnima se obratio Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu. Čestitao je dobitnicima na priznanjima, a sportskim radnicima izneo nekoliko detalja o planovima oko ulaganja u sport i sportske objekte u Subotici.

Prisutne je pozdravio Iso Planić predsednik Skupštine SDŽ „Spartak”, dok je nagrade uručio Milan Vučković predsednik Sportskog društva „Spartak”.

Proglašeni najbolji sportisti Subotice po izboru SDŽ "Spartak"

Izvor: Subotica.com
Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak" Dodela priznanja najboljim sportistima Subotice u organizaciji SDŽ "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5012

Povezana vest

Povezane teme

nemanja simović

iso planić

davor štefanek

najbolji sportisti subotice

sreten damnjanović

sportsko društvo spartak

sportsko društvo železničara spartak

violeta slović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.