Komentara: 0
Pregleda: 2150

Proglašeni najbolji radovi na konkursu „Supervršnjak“

13.01.2022. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Proglašeni najbolji radovi na konkursu „Supervršnjak“

Fondacija „Danilo Kiš“  objavila je listu najboljih radova pristiglih na konkurs „Supervršnjak“. Filip Uzelac, Tamara Temunović, Jovana Šarčević, Benjamin Sulejmani, Nađa Sudarević, Jovan Ivanišević samo su neki od nagrađenih subotičkih đaka koji su različitim umetničkim izrazom predstavili svoje drugare.

Oni su fotko i tekstom ili stripom opisali superlative vršnjaka ili vršnjakinje, koji ih izdvajaju i čine tako posebnim!

- Veoma smo zadovoljni odzivom osnovaca i srednjoškolaca, stiglo je više od 70 prijava. Imali smo mnogo zanimljivih odgovora na temu, mnogo interesantnih radova i žiri nije imao nimalo lak zadatak – kaže Bojan Čiča, rukovodilac Fondacije „Danilo Kiš“. – Nagrade su tako vrlo vredne i autorima najboljih radova biće uručene tokom sledeće nedelje. Takođe, nagrađeni radovi krasiće izložbeni prostor Fondacije.

O najboljim radovima odlučivala je komisija koju su činili Žofija Serda, fotografa i fotorepor, Nemanja Ledenski,  fotograf, i Uroš Jagodić, knjižar i poznavalac stripa.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2150
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.