Komentara: 0
Pregleda: 1931

Proglašeni najbolji pojedinci u Gradskoj stonoteniskoj ligi

20.06.2017. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
U Stonoteniskom centru Subotica održana je tradicionalna dodela Gradske stonoteniske lige Subotice za najbolje ekipe i pojedince. Domaćin, ujedno i organizator lige koja je trajala čitavih 9 meseci, bio je Stonoteniski savez Subotica.
Proglašeni najbolji pojedinci u Gradskoj stonoteniskoj ligi

Čelnici i članovi Upravnog odbora Stonoteniskog saveza Subotice podelili su pehare za najbolje ekipe i najbolje pojedince, kao i najbolje mlade igrace.

U gradskoj A ligi prvo mesto je zauzeo Žednik iz Starog Žednika, drugi je bio Bagrem Komerc iz Horgoša, dok je treći bio Top fish iz Subotice. U gradskoj B ligi prva je Elektrodistribucija, slede Mopet Vranješ 1 i Spartak 4.

Za najboljeg igrača A lige proglašen je Milan Trbović (Žednik), dok je za najboljeg u B ligi proglašen Sorđe Roland (Elektrodistribucija). Kod mladih igrača titulu najboljeg poneo je Aleksandar Čokić (Spartak 3), dok je najbolja mlada igračica Ana Feješ (Elektrodistribucija). Subotica.

Početak lige u Gradskoj stonoteniskoj ligi Subotice za sezonu 2017/2018 planiran je za kraj septembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1931
Povezane teme

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

stonoteniski centar

stonoteniska sala

stonoteniski klub spartak

gradska stonoteniska liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.