Komentara: 9
Pregleda: 3106

Proglašena lista „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić"

19.03.2012. u 16:24h
Izvor: SuMedija
Proglašena lista „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić"

Dr Bojan Pajtić nosilac izborne liste koalicije „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić" i prof. dr Dragoslav Petrović predali su juče u Skupštini AP Vojvodine Pokrajinskoj izbornoj komisiji izbornu listu sa devet hiljada potpisa i tako započeli izborni proces za izbore poslanika u pokrajinski parlament.

Posle pregleda izbornih lista i prateće izborne dokumentacije, Pokrajinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „Izbor za bolju Vojvodinu - dr Bojan Pajtić" kao prvu na listi učesnika pokrajinskih izbora za Skupštinu APV 2012. Godine.

U svojoj izjavi za medije, povodom predaje izborne liste „Izbor za bolju Vojvodinu - dr Bojan Pajtić" za poslanike u Skupštini APV, njen nosilac dr Bojan Pajtić rekao je - U poslednje četiri godine pokrenuli smo investicioni ciklus kakav se u Vojvodini poslednjih trideset godina ne pamti, pokrenuli smo intenzivne programe zapošljavanja, postigli međunarodna priznanja u oblasti privlačenja stranih investicija i dostigli najviši nivo ostvarivanja ljudskih i manjinskih prava. Sačuvali smo sigurnost i prosperitet pokrajine i zato očekujemo da 20. Maja kada bude završen i drugi krug pokrajinskih izbora obezbedimo apsolutnu većinu u Skupštini APV. U to nas uveravaju ne samo svi postignuti rezultati već i ispitivanje javnog mnjenja, odnosno ishod svih vanrednih izbora na pokrajinskom i lokalnom nivou tokom poslednje četiri godine. Na našoj listi, na osnovu sporazuma, nalaze se predstavnici nacionalnih saveta nacionalnih zajednica u Vojvodini, predstavnici „Reformista Vojvodine", „Stranke socijalne pravde" i sindikalnih organizacija - jer mi smo izuzetno posvećeni socijalnom aspektu i ostvarivanju što boljeg standarda za naše građane. Tako su na najbolji način zaokruženi naši programski i civilizacijski ciljevi - rekao je dr Bojan pajtić.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 3106
Povezane teme

bojan pajtić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.