Komentara: 22
Pregleda: 13240

Produženo radno vreme za ugostitelje, dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi

28.08.2020. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Gradski štab za vanredne situacije doneo je danas novu Naredbu, kojom se na javnim kulturno-umetničkim dešavanjima dozvoljava okupljanje najviše 500 posetilaca na otvorenom i u zatvorenom prostoru, uz poštovanje svih epidemioloških mera, dok je ugostiteljima i noćnim klubovima omogućen rad do ponoći. Ova Naredba stupila je na snagu odmah.
Produženo radno vreme za ugostitelje, dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi

U Naredbi je precizirano da je prilikom održavanja javnih kulturno-umetničkih događaja u zatvorenom prostoru dozvoljeno prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno, i to tako da svako drugo mesto za sedenje bude slobodno, uz obavezno nošenje zaštitnih maski kako posetilaca, tako i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja.

- Kada se javni kulturno-umetnički događaj održava na otvorenom prostoru, dozvoljeno je prisustvo najviše 500 posetilaca istovremeno tako da se između posetilaca održava distanca od najmanje jedan i po metar, uz obavezno nošenje zaštitnih maski posetilaca, kao i zaposlenih koji učestvuju u organizaciji događaja - stoji u Naredbi Gradskog štaba za vanredne situacije.

Produženo radno vreme za ugostitelje, dozvoljeno okupljanje do 500 ljudiNovom Naredbom su obuhvaćeni ugostiteljski objekti i noćni klubovi, kojima se omogućava rad od 6 časova ujutro do 24 časa uveče, uz obaveznu primenu svih preventivnih mera od uticaja na bezbednost i zdravlje zaposlenih i korisnika usluga, a posebno onih koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti kovid-19.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 13240
Povezane teme

gradski štab za vandredne situacije Subotica

radno vreme ugostiteljskih objekata

korona virus

epidemija korona virusa

ugostiteljski objekti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.