Komentara: 7
Pregleda: 2578

Produžena akcija legalizacije i priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu

30.09.2015. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Poslovodstvo JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica donelo odluku o produženju akcije podsticaja domaćinstava za priključenje na izgrađenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, odnosno prijavu i legalizaciju nelegalnih priključaka, do 31. decembra 2015. godine.
Produžena akcija legalizacije i priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu

Svi zainteresovani građani koji do kraja ove godine podnesu zahtev za priključenje njihovog domaćinstva na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, mogu ugovoriti plaćanje celokupnog iznosa na 24 jednake mesečne rate.

Ovi uslovi se, takođe, odnose i na one građane koji u istom periodu prijave da su svoje domaćinstvo nelegalno priključili na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Standardne cene novih i legalizacije nelegalnih priključenja koje se mogu platiti na 24 mesečne rate iznose sa pripadajućim PDV - na vodovodnu mrežu 31.286,34 dinara i na kanalizacionu mrežu  27.021,38 dinara.

Zahtevi i ugovaranje priključenja, odnosno legalizacije priključenja, mogu se obaviti svakog radnog dana od 7 do 15 časova na šalteru br. 6 Potrošačkog centra u JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Subotici na Trgu Lazara Nešića 9/a.

Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže zahtevu se mogu dobiti pozivom na besplatnu telefonsku liniju Potrošačkog centra broj 0800-000-024 u istom periodu ili na Internet stranici preduzeća vodovodsu.rs na meniju: Korisnici – priključenja.

Protiv onih koji ne iskoriste mogućnost legalizacije do 31. decembra 2015. godine, a kontrolom koja je u toku se utvrdi da su nelegalno priključeni na javnu mrežu, biće preduzete zakonom i drugim propisima predviđene mere. Za njih će iznos priključka biti udvostručen u odnosu na standardne cene i moraće da se isplati u celosti, odjednom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2578
Povezane teme
javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vodovodna mreža priključenje na vodovodnu mrežu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.