Komentara: 12
Pregleda: 6340

Prodate dve celine "29. novembra"

01.08.2012. u 15:35h
Izvor: RTV Yueco
Dve od tri celine nekadašnjeg “Carstva dobre hrane” - Industrije mesa i konzervi “29. novembar” prodate su iz stečaja, saopštila je Agencija za privatizaciju.
Prodate dve celine "29. novembra"

Najvažnija celina – fabrika u Tolminskoj ulici sa mašinama i opremom nije prodata u ovom navratu, zbog toga što je ponuđač, čije ime Agencija za privatizaciju nije saopštila, ponudio manje od polovine procenjene vrednosti za tu celinu, a ona iznosi preko 750 miliona dinara.

Ponuda je dostavljena Odboru poverilaca radi donošenja konačne odluke o prihvatanju, odnosno neprihvatanju ponude.

Kako se navodi u saopštenju Agencije, maloprodajni objekat ovog preduzeća sa opremom na Trgu Jakaba i Komora prodat je za više od 5,2 miliona dinara izvesnoj Mariji Uskoković iz Pančeva.

Treća ponuđena celina fabrike – mašine, alati i oprema pogona “Limarnica” i “Novi program” prodata je subotičkom preduzeću “Pro as” po ceni od skoro 1,4 miliona dinara. Ove prodaje usledile su nakon što je Stečajni upravnik Industrije mesa i konzervi “29. novembar” krajem juna po četvrti put oglasio prodaju imovine ovog nekadašnjeg giganta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 6340

Povezane vesti

Povezane teme

29. novembar

fabrika 29. novembar

industrija mesa i konzervi 29. novembar

prodaja fabrike 29. novembar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.