• Pregleda: 1983

Problem stanovnika Kelebije sa otpadom

Problem stanovnika Kelebije sa otpadom

Redakciji YuEko televizije obratili su se stanovnici Kelebije jer imaju problem sa otpadom. Kontejneri su zatrpani smećem, a vetar raznosi otpad po putu i šumi. Građani su se žalili nadležnima na problem koji im tišti godinama, ali bezuspešno. U Čistoći objašnjavaju da su upoznati sa problem i da se trude da ga reše.

Stanovnici Kelebije, duže vreme imaju problem sa odlaganjem smeća. Jelena Prćić ne može sedeti u dvorištu sa porodicom zbog neugodnog mirisa. Vetar koji duva, raznosi smeće na sve strane.

Evo još nekih problema koji muče stanovnike Kelebije, a koje su izneli u Pištaljki
Svinjska farma u centru Kelebije
Mrtva priroda (Kelebijska šuma)
Da li postoji mogućnost za uvođenje novih polazaka na liniji broj 1-1/a?

Kako Jelena napominje, obratili su se Čistoći, potom komunalnoj policiji, Zavodu za urbanizam, kao i Azilu za pse i mačke lutalice, s obzirom na to da se tamo odlaže i otpad iz klanice na Kelebiji. Svi su obećali da će se problem rešiti. Na licu mesta, ekipa Yu eco televizije zatekla je dva radnika Čistoće čiji je zadatak bio da pokupe smeće koje je vetar razneo po okolini, a u nadležnom preduzeću napominju da će problem biti rešen sutra.

U Čistoći napominju da je u planu da se četiri puta mesečno odnosi smeće, a ne kao do sada na svakih 15 dana. Ukloniće se i Eko kontejneri koji su postavljeni u svrhu zaštite šuma zbog velikog broja divljih deponija.U Čistoći dalje objašnjavaju da građani mogu otpad da odnesu na gradsku deponiju.Narednih dana bi trebalo da se reši problem stanovnika Kelebije, kao se ne bi javljali ovakvi problemi.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Mira Odgovori
molim Vas da mi neko pojasni kakve veze ima azil nisam uspela da shvatim iz testa,hvala!
mira Odgovori
ali iz tarane jesam:)))

da,da klanice donose otpad u kontejnere,sad je jasno:))
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.