Komentara: 20
Pregleda: 12489

Priznanje "Pro.PR" u Andreinim rukama

10.04.2017. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Andrea Vaci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice, preuzela je prestižno priznanje koje se dodeljuje pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću.
Priznanje "Pro.PR" u Andreinim rukama

U petak, 7. aprila, u Termama Tuhelj (Hr) svečano je otvorena 15. jubilarna "Pro.PR" konferencija koja je u tri dana okupila vodeće stručnjake na području odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama kako bi razmenili znanja, ali i kako bi razgovarali o trendovima u sferi komunikacija. Ove godine konferencija je okupila učesnike iz čak 15 zemalja i eminentne predavače iz regiona, Evrope i sveta.

U sklopu konferencije u subotu su dodeljena priznanja "Pro.PR Awards" pojedincima koji su doprineli razvoju odnosa s javnošću. Ukupno su dodeljene 24 nagrade, a dobitnici nagrada iz Srbije bili su Tamara Vlastelica sa FON-a, Arsen Rudan iz kompanije "Er Srbija" i Subotičanka Andrea Vaci - koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice.

Priznanje "Pro.PR" u Andreinim rukama

NAGRADA JE REZULTAT DUGOGODIŠNJEG TIMSKOG RADA - Uvek nasmejana, dobro raspoložena, spremna za saradnju, ujedno odgovorna i posvećena poslu, Andrea je veliki profesionalac u onome što radi, u šta smo imali prilike da se uverimo nebrojeno puta i mi iz redakcije portala Subotica.com tokom višegodišnje saradnje sa njom i njenim najbližim saradnicima u Medija centru. Pročitajte šta je Andrea rekla o ovom priznanju.

Šta je naša sugrađanka rekla krajem januara nakon što je saznala da je dobitnica ove prestižne nagrade iz oblasti komunikacije sa javnošću možete da se podsetite, odnosno pročitate u povezanoj vesti, a kakvi su joj utisci nakon dodele i jednog tako velikog iskustva, Andrea je podelila sa nama:

- Zahvalna sam što sam bila u prilici da lično preuzmem ovo, za mene lično i te kako vredno priznanje, ujedno za grad Suboticu, a pre svega za Medija-centar. Priznanje ima specifičnu težinu jer jer ga jе dodelila struka. Čestitam organizatorima jubilej sa željom i porukom da još dugo traju i uspešno i kvalitetno obavljaju svoj posao, kao što to čine  svih ovih godina, jer nam trebaju. - prezadovoljna je Andrea - Trebaju nam organizacije koji prate, cene, ocenjuju i vrednuju naš rad i trud jer svako priznanje je važno. Važna je svaka pohvala i lepa reč, jer priznanje nas vrednuje, nacrta osmeh na lice i daje nam snage da budemo još bolji!

Priznanje "Pro.PR" u Andreinim rukama

Andrea Vaci / Tamara Vlastelica (foto: Pro.PR)

Andrea je pohvalila organizaciju ističući da je bila na izuzetnom nivou, te da je srećna što je bila u prilici da bude deo toga, smatrajući da je ovo jedno veliko iskustvo za nju i značajan podstrek za budući rad.

- Uživali smo u gostoprimstvu domaćina čitavim tokom i ova konferencija ostaće mi u lepom sećanju. Takođe, drago mi je što će sledeća "Pro.PR" konferencija biti u Srbiji, na Zlatiboru. - dodala je Andrea koja nije propustila priliku da se još jednom zahvali svima na podršci.

Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima priznanja izradili su studenti “Akademije primenjenih umetnosti Univerziteta u Rijeci”. Za Suboticu statuu je napravila Elena Apostolovski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 12489

Povezana vest

Povezane teme

andrea vaci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.