Komentara: 28
Pregleda: 14548

Andrea Vaci dobitnik regionalnog priznanja najboljih PR menadžera

24.01.2017. u 10:17h > 15:51
Izvor: Subotica.com
Koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice, Andrea Vaci, dobitnica je regionalnog priznanja PRO PR koje se dodeljuje pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću.
Andrea Vaci dobitnik regionalnog priznanja najboljih PR menadžera

Međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koja deluje u sklopu PRO PR konferencije,  prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Evropi objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Među laureatima ovogodišnjeg izdanja našla se i Andrea Vaci, koordinatorkе Kancelarije za medije Grada Subotica. Ovo je svakako i veliko priznanje za ustanovu, odnosno grad koje predstavlja.

Uvek nasmejana, dobro raspoložena, spremna za saradnju, ujedno odgovorna i posvećena poslu, Andrea je veliki profesionalac u onome što radi, u šta smo imali prilike da se uverimo nebrojeno puta i mi iz redakcije portala Subotica.com tokom višegodišnje saradnje sa njom i njenim najbližim saradnicima u Medija centru.

Andrea Vaci dobitnik regionalnog priznanja najboljih PR menadžera

Zamolili smo Andreu da sa nama podeli utiske povodom priznanja:

* * * * * * * * * *

- Dozvolite mi da se, pre svega, zahvalim Međunarodnoj komisiji, žiriju, Međunarodnom organizacionom odboru PRO PR konferencije na priznanju.

Čestitam svim dobitnicima PRO PR Awards koji su svojim znanјem, radom i predanošću doprineli razvoju profesije. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što je ovo priznanje pripalo gradu Subotici koji već godinama unazad neguje profesionalan odnos sa javnošću i medijima.

Iako se ovo priznanje dodeljuje pojedincima, smatram da je ono rezultat dugogodišnjeg timskog i posvećenog rada i da ono ne pripada samo meni, već Medija-centru grada Subotice, odnosno svima nama koji smo na vreme prepoznali važnost i moć komunikacije.

O rezultatima možda najbolje govore brojke: od 2009. godine, kada su otvorena vrata tadašnjeg City press room-a, a danas Medija-centra, poslato je više od 4000 informacija, obaveštenja, poziva, najava, saopštenja, i konkursa. Održano je i više od 700 konferencija za novinare.

Tokom minulih osam godina Medija-centar je svakodnevno bio na usluzi novinarima, obezbeđivao adekvatne sagovornike iz Gradske kuće, promovisao brojne kulturne manifestacije/festivale, sportska dešavanja i aktivnosti Grada.

Svega toga, naravno, ne bi bilo da svojevremeno grad Subotica nije na ovakav način omogućio nesmetan rad Medija-centra.

Zahvalna sam na ukazanom poverenju da održavam, razvijam i unapređujem odnose s javnošću kao i sa novinarima, dopisnicima, medijskim kućama u lokalu i regionu, raznim agencijama koje su kroz kvalitetnu i korektnu saradnju doprinele blagovremenom informisanju građana do kojih svakodnevno stižu informacije na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, a čiji je rezultat ovako vredno međunarodno priznanje.

Zahvalna sam i ljudima koji vode Suboticu, članovima Gradskog  veća, sekretarima i šefovima službi Gradske uprave, Prevodilačkoj i Službi protokola, kao i kolegi sa kojim radim u Medija-centru, što su mi omogućili i pomogli da svoj posao obavljam savesno i profesionalno.

Meni će biti posebno zadovoljstvo i radost da u aprilu ove godine preuzmem ovu nagradu i donesem је kući, gradu Subotici – Medija-centru,  svima nama.

Na kraju, citirala bih Danijela Koletića, predsednika  Organizacionog odbora PRO PR konferencije, koji kaže „da se priznanja dodeljuju osobama koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija”. U ovim njegovim rečima ja se, iskreno, i najviše prepoznajem. 

* * * * * * * * * *

Andrea Vaci dobitnik regionalnog priznanja najboljih PR menadžera

U kategoriji PRO PR Awards iz Srbije pored Andree Vaci priznanja su dobili prof.dr.sc. Tamara Vlastelica (FON Beograd) i Arsen Rudan (Air Serbia).

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obeležavanja desete godišnjice konferencije, a namenjena su pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacioni stručnjak iz regiona i sveta.

Dodela priznanja, odnosno jedinstvenih statua održaće se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila u Termama Tuhelj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 14548

Povezana vest

Povezane teme

andrea vaci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.