Komentara: 2
Pregleda: 2560

Priznanja najboljim trenerima

27.02.2012. u 21:03h
Izvor: RTV Yueco
Priznanja najboljim trenerima

Radio televizija Yu Eco, po 14. put odabrala je najbolje trenere, kako u gradu tako i na republičkom nivou.

Trener HK Spartak Uroš Brestovac dobitnik je priznanja za najboljeg mladog trenera grada Subotice. U godini koja je na izmaku Brestovac je sa najmlađim hokejašima imao odlične rezultate. Jedan je od trenera koji su pokrenuli školu klizanja za najmlađe.

I ove takmičarske sezone ženski odbojkaški klub Spartak, iako sa mlađim igračicama, u dosadašnjem delu prvenstva Super lige skrenule su pažnju na sebe, što i pokazuje trenutni plasman igračica Spartaka koje ubedljivo zauzimaju prvo mesto na tabeli. Trener sa najbolje postignutim rezultatima je Damir Petković, trener ŽOK „Spartak“.

Najbolji trener grada Subotice u 2011 godini je Tomislav Antelj, trener boks kluba Spartak. Mlad i perspektivan trener radom sa mladim bokserima i velikim zalaganjem za podizanje ovog sporta na viši nivo može da se pohvali velikim uspesima sa svojim bokserima koji će sledeće godine da pokušaju da se izbore za normu za predstojeće Olimpijske igre.

Najuspešniji kolektivni sport u 2011. godini bez premca zauzima Odbojka. Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije ove takmičarske godine osvojila je evropsko zlato u Beču. U prethodnoj 2010 godini najbolji odbojkaši Srbije stigli su do bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Italiji, a ista medalja osvojena je i u Svetskoj ligi. Selektoru reprezentacije Igoru Kolakoviću RTV Yu Eco dodelila je priznanje za najboljeg trenera na republičkom nivou.

Sportska redakcija naše medijske kuće odlučila je da posebno priznanje ove godine ode u ruke selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoranu Terziću. Najbolje odbojkašice Srbije u prošloj godini osvojile su tri medalje, zlatnu na Evropskom prvenstvu, zlato u okviru Evropske lige i bronzanu medalju na Gran priju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2560
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.