Komentara: 0
Pregleda: 3113

Privremeno zatvorena petlja "Subotica - istok"

25.08.2020. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
U toku je rehabilitacija kolovoza na petlji "Subotica - istok" zbog čega nekoliko dana neće biti moguće isključenje sa, ni uključenje na autoput "IA-1" iz pravca Graničnog prelaza "Horgoš" prema Novom Sadu, saopštilo je preduzeće "Vojput", izvođač radova.
Privremeno zatvorena petlja "Subotica - istok"

Kako je navedeno, radovi koji su počeli juče (ponedeljak) će trajati do subote 29. avgusta, a izvode se danas i narednih dana u periodu od 7 do 17 časova.

Kako smo ranije javili vozači su imali mogućnost prolaska vozila kroz traku za uključenje na autoput sa petlje "Subotica - istok" prema Novom Sadu, međutim u cilju očuvanja bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ali i radnika koji sa velikim brojem mehanizacije radi na saniranju kolovoza, odlučeno je da onih nekoliko dana (od 7 do 17 časova) ipak ne bude dozvoljeno uključenje na autoput u pravcu Novog Sada.

Privremeno zatvorena petlja "Subotica - istok"Iz kompanije "Vojput" se zahvaljuju vozačima na razumevanju, uz napomenu da je bezbednost na prvom mestu. Alternativni putni pravci su petlja "Subotica - sever" i "Subotica - jug".

Mole se vozači da obrate pažnju na navedne radove, prate privremnu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu uslovima puta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3113
Povezane teme

vojput

radovi na putevima

horgoš autoput

subotica autoput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.