Komentara: 62
Pregleda: 11854

Privremeno klizalište za praznike ipak na Prozivci

10.12.2021. u 13:58h
Izvor: Subotica.com
Montažno-demontažno klizalište, koje je u sklopu obogaćivanja sadržaja u susret božićnim i novogodišnjim praznicima trebalo da bude postavljeno ispred Gradske kuće, ipak će biti postavljeno pored bazena na Prozivci, potvrdili su nam iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.
Privremeno klizalište za praznike ipak na Prozivci

Kako su objasnili iz nadležnog preduzeća, od ideje da klizalište bude postavljeno ispred Gradske kuće odustalo se iz tehničkih razloga, te je za novu lokaciju odabran bazen na Prozivci.

Tamo je trenutno u toku postavljanje nivelizacione podloge, na koju će se montirati klizalište površine 200 metara kvadratnih, a koje bi, kako najavljuju iz preduzeća, trebalo da bude pušteno u rad do kraja sledeće nedelje.

Montažno-demontažno klizalište postavlja se u još dva naselja, Bajmoku i Novom Žedniku, čime će stanovnici ovih naselja, pre svega mališani, moći da uživaju u klizanju na ledu sve do sredine januara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 62
Pregleda: 11854

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.