Komentara: 20
Pregleda: 4666

Pripreme za izgradnju bazena na Prozivci teku po planu

10.11.2011. u 15:03h
Izvor: SuMedija
Pripreme za izgradnju bazena na Prozivci teku po planu

Fond za kapitalna ulaganja Republike Srbije je ove nedelje dao saglasnost lokalnoj samoupravi Subotice da pokrene proces javne nabavke za izgradnju bazena koji će se, sredstvima odobrenim po Programu podrške građevinskoj industriji Srbije, graditi u Mesnoj zajednici „Prozivka“. Gradonačelnik Subotice je u sredu imenovao komisiju, izdao rešenje o pokretanju javne nabavke i ceo set poslova vezanih za izbor izvođača i pokretanje projekta gradnje bazena poverio Javnom preduzeću „Direkcija za izgradnju Grada Subotica“.

- Kompletna procedura je pokrenuta u skladu sa svim zakonskim propisima i ide po planu – kaže gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić. - Izbor izvođača tek sledi, pa moram da demantujem neke medije koji su izazvali dosta zabune objavljući da su radovi već počeli.

Ono što građani sada mogu da vide neposredno pored placa na kojem će se graditi bazen, su radovi na izgradnji još jednog šetališta na „Prozivci“.

Bazen na Prozivci

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 4666
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

bazen u subotici

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

projekat bazena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.