Komentara: 3
Pregleda: 7260

Pripreme fudbalera FK Bačka 1901 teku po planu

30.07.2012. u 15:04h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri Bačke 1901 polako privode kraju pripreme za predstojeću sezonu.
Pripreme fudbalera FK Bačka 1901 teku po planu

Po rečima prvog šefa struke Zorana Milidraga ekipa je znatno promenjena u odnosu na prošlu sezonu, otišlo je šest a dovedeno je isto toliko novih igrača sa kojima će naš najstariji klub ove sezone pokušati da se izbori za mesto koje vodi u viši rang takmičenja, u Srpsku ligu.

Do sadu su subotički fudbaleri odigrali četiri kontrolne utakmice u kojima su nažalost zabeležili sva četiri poraza ali treba uzeti u obzir da su sve četiri ekipe bile prvoligaškog ranga.

Fudbalere Bačke do početka prvenstav očekuje još par kontrolnih utakmica od kojih je prva u sredu prvog avgusta protiv FK Palić. Četvrtog avgusta izabranici Zorana Milidraga odmeriće snage sa ekipom iz Sente, dok ih 11 avgusta očekuje utakmica protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Subotički fudbaleri novu sezonu u okviru Vojvođanske lige grupa istok počeće 18 avgusta a protivnika će saznati za nekoliko dana kad će biti poznati svi parovi prvog kola.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7260
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.