Komentara: 0
Pregleda: 4346

Priključci za vodovod po promo ceni

12.01.2012. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
Priključci za vodovod po promo ceni

Poslednjih dana je povećan broj zahteva za priključenje na vodovodnu mrežu. Za sada je oko 40 Subotičana podnelo zahtev. Akcija “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo” subotičkog Vodovoda ima za cilj da poveća broj priključenih građana na vodovodnu mrežu. Prva promo akcija je održana krajem prošle godine u Velikom Radanovcu, kada je zahtev za priključenje na vodovodnu mrežu podnelo 29 meštana. Akcija traje do 30.aprila.

U naselju "Peščara" većina građana je zainteresovana za priključenje na gradski vodovod, kažu u mesnoj zajednici. Do sada je bio problem jer ulice nisu bile regulisane. U mesnoj zajednici ističu da je akcija Vodovoda dobra jer prema njihovim podacima voda u bunarima u naselju nije zadovoljavajućeg kvaliteta.

Cena priključka iznosi 20.000 dinara i to pola se plaća odmah, a ostalo na tri jednake rate.Dosadašnja cena za prosečan priključak dužine 14 metara, prečnika 20 mm iznosila je oko 28.000,00 dinara.

Građani treba da imaju legalizovanu kuću ili da prikažu zahtev za legalizaciju kako bi mogli da dobiju dobiju priključak.Priključak po promo ceni mogu da traže svi stanovnici Subotice gradskih i prigradskih naselja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4346
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.