• Pregleda: 3962

Priključci za vodovod po promo ceni

Priključci za vodovod po promo ceni

Poslednjih dana je povećan broj zahteva za priključenje na vodovodnu mrežu. Za sada je oko 40 Subotičana podnelo zahtev. Akcija “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo” subotičkog Vodovoda ima za cilj da poveća broj priključenih građana na vodovodnu mrežu. Prva promo akcija je održana krajem prošle godine u Velikom Radanovcu, kada je zahtev za priključenje na vodovodnu mrežu podnelo 29 meštana. Akcija traje do 30.aprila.

U naselju "Peščara" većina građana je zainteresovana za priključenje na gradski vodovod, kažu u mesnoj zajednici. Do sada je bio problem jer ulice nisu bile regulisane. U mesnoj zajednici ističu da je akcija Vodovoda dobra jer prema njihovim podacima voda u bunarima u naselju nije zadovoljavajućeg kvaliteta.

Cena priključka iznosi 20.000 dinara i to pola se plaća odmah, a ostalo na tri jednake rate.Dosadašnja cena za prosečan priključak dužine 14 metara, prečnika 20 mm iznosila je oko 28.000,00 dinara.

Građani treba da imaju legalizovanu kuću ili da prikažu zahtev za legalizaciju kako bi mogli da dobiju dobiju priključak.Priključak po promo ceni mogu da traže svi stanovnici Subotice gradskih i prigradskih naselja.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.