Komentara: 0
Pregleda: 3573

Prijavljivanje na Građevinski fakultet 2. i 3. septembra (drugi upisni rok)

22.08.2013. u 14:23h
Građevinski fakultet Subotica obaveštava sve zainteresovane da će se 2. i 3. septembra u periodu od 11 do 13 časova vršiti prijavljivanje kandidata u drugom upisnom roku za studije na Građevinskom fakultetu Subotica, Univerziteta u Novom Sadu
Prijavljivanje na Građevinski fakultet 2. i 3. septembra (drugi upisni rok)

Na osnovne akademske studije se mogu upisati kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju. Kandidati će prijemni ispit iz matematike polagati na srpskom ili mađarskom jeziku, 5. septembra u 11 časova. Preliminarna rang lista biće poznata već istog dana, dok će konačna rang lista biti objavljana 10. septembra, nakon čega će se 11. i 12. septembra vršiti upis primljenih kandidata.

Dokumentacija koja se podnosi prilikom prijave kandidata  jeste diploma srednje škole i overena fotokopija, svedočanstvo za svaki razred i overene fotokopije, kao i originalni izvod iz matične knjige rođenih (sa JMBG brojem). Originalna dokumenta se donose na uvid, a fotokopije i izvod iz matične knjige rođenih se zadržavaju na fakultetu.

Novčana naknada za polaganje prijemnog ispita iznos 5.200 din.

Kriterijumi za utvrđivanje redosleda na rang listi su prosek ocena u srednjoj školi i osvojen broj bodova na prijemnom ispitu.

Prijavljivanje na Građevinski fakultet 2. i 3. septembra (drugi upisni rok)

Fakultet će primiti ukupno 97 novih studenata od kojih čak 73 studenta na finansiranje iz budžeta, a studenti, po želji, mogu da se opredele za studijske module: konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, saobraćajnice i stambeno projektovanje.

Kandidatima koji su položili prijemni ispit na nekom od tehničkih fakulteta u Srbiji može da bude priznat postignuti uspeh bez polaganja prijemnog. Budžetski studenti imaju mogućnost da dobiju smeštaj i hranu u okviru Studentskog centra.

Više infomacija o samom konkursu, kao i aktuelnim studijskim modulima osnovnih akademskih studija možete dobiti na zvaničnom sajtu fakulteta: www.gf.su.ac.rs.

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3573
Povezane teme

upis na fakultet

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.