Komentara: 0
Pregleda: 2478

Prijavite se za stipendiju i praksu u Infostudu

22.10.2020. u 13:41h
Izvor: Subotica.com  / Infostud
Četvrtu godinu za redom, Infostud grupa dodeljuje stipendije studentima završnih godina Visoke tehničke škole strukovnih studija i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Stipendija obuhvata novčani iznos od 15.000 dinara u periodu od godinu dana, praksu u nekom od timova u okviru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.
Prijavite se za stipendiju i praksu u Infostudu

Na konkurs se mogu prijaviti studenti druge i treće godine VTŠ i treće i četvrte godine EF, bez obzira na smer.

- Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta.  I ove godine godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Infostud grupe - objašanjava Anja Balažević, iz tima Ljudskih resursa Infostud grupe. - Stipendija obuhvata novčani iznos svakog meseca, kao i praksu u našoj kompaniji za vreme trajanja stipendije.

Prijavite se za stipendiju i praksu u InfostuduOsim što će studenti imati priliku da svoje prve poslovne korake naprave u oblasti internet biznisa, uz iskusne mentore i kolege, razvijaće svoje veštine komunikacije i timski rad, a nakon završetka prakse postoji mogućnost zaposlenja. "Infostudent" iz generacije 2019., Vladimir Božin, praksu će pamtiti kao dragoceno iskustvo.

- Tokom prakse u Infostudu sam imao prilike da sarađujem sa veoma kreativnom i stručnom ekipom I produbim znanja i veštine iz raznih oblasti, pod vođstvom sjajnog mentora koji je u svakom momentu bio spreman da pomogne i usmeri. Uprkos ograničenjima zbog socijalnog distanciranja, smatram da je praksa organizovana na vrhunskom nivou i da se Infostud zaista potrudio da se što bolje upoznamo sa poslovnom kulturom i načinom poslovanja - kaže Božin.

Iz Infostuda ističu da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata, ali da je važno da student nije stipendista neke druge kompanije. Ukoliko ispunjavaju gore navedene uslove, kandidate očekuje selekcija HR tima koja podrazumeva zadatak i intervju.   

Konkurs je otvoren do 8. novembra. Više informacija na sajtu "Infostud grupe".

Izvor: Subotica.com / Infostud
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2478
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

stipendije

visoka tehnička škola

dodela stipendija

infostud

konkurs za dodelu stipendija

visoka tehnička škola strukovnih studija

stručna praksa

stipendiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.