Komentara: 3
Pregleda: 3319

Prezentacija uspešnih preduzetnika na Otvorenom univerzitetu

10.09.2014. u 17:04h
Izvor: RTV Yueco
Otvoreni univerzitet će u saradnji sa Kancelarijom za mlade i kancelarijom za lokalni i ekonomski razvoj naredna četiri četvrtka, počevši od sutra, organizovati prezentaciju na temu uspešnog preduzetništva u Subotici. Ideja je podstaknuta Danom grada, odnosno sloganom “Subotica to sam ja” a želja je da Otvoreni univerzitet kao institucija koja se bavi edukacijom u oblasti preduzetništva, sa teoretskih predavanja ode korak dalje i napravi prezentaciju uspešnih primera iz preduzetništva, pre svega sa lokala. Na prezentaciju su pozvani kako srednjoškolci i studenti, tako i svi drugi koji su zainteresovani za ovakav vid prezentacije.
Prezentacija uspešnih preduzetnika na Otvorenom univerzitetu

Ekonomska škola je jedna od onih koja će učestvovati na ovoj prezentaciji, tačnije, učestvovaće završni razredi koji izučavaju preduzetništvo kao predmet. Po rečima direktora ove škole Igora Bema, ovo je odlična prilika za sve učenike da pored teorije i prakse koju imaju, iz prve ruke od uspešnih Subotičana čuju, na koji način je potrebno voditi bilo koju preduzetničku kompaniju.

Četiri prezentacije će imati četiri različite privredne oblasti sa kojima se bave lokalni preduzetnici, a već sutra će biti prezentacija firmi koje se bave proizvodnjom hrane i stočne hrane. Nakon dvadesetominutne prezentacije o uspešnom preduzetništvu, svi prisutni će imati prilike da porazgovaraju sa preduzetnicima o njihovim usponima i padovima i njihovom opstanku na tržištu.

Prezentacije će se održavati naredna četiri četvtka, počevši od sutra, na Otvorenom univerzitetu, na prvom spratu u sali 2013 sa početkom u 17 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3319
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.