Komentara: 0
Pregleda: 6358

Prezentacija programa Mentalne aritmetike

13.06.2016. u 18:59h
Izvor: PR tekst
Kurs Mentalne aritmetike traje osam meseci, gde se kroz ovaj program rada, aktivnom primenom i ponavljanjem odgovarajućih aktivnosti postiže jačanje i trajno formiranje sinaptičkih puteva i veza leve i desne hemisfere. Ovakvim mentalnim treningom um dolazi u stanje u kome su moždani talasi orijentisani kako bi mogli lakše da prime određenu informaciju.
Prezentacija programa Mentalne aritmetike

Praktično znanje koje dete stekne nakon osnovnog (i naprednog programa) kursa SuanPan Mentalne aritmetike, osnažuje njegovo samopouzdanje i podržava ga u daljem obrazovanju. Posredstvom ovakve stimulacije, dete se slobodnije izražava, bez bojazni da će biti kritikovano.

Program pored obuke rada na računaljci (koje je instrument) obuhvata vežbe pažnje i memorije, kao I testovima istih.  Časovi Mentalne aritmetike sadrže I dramu koja u procesu sticanja i konstruisanja znanja, različitim postupcima koji su prisutni u dramskom stvaralaštvu (odabir i igranje uloga, osmišljavanje priča na odabrene teme, inscenacija zamišljenih situacija, aktivna percepcija) aktivno učestvuju u izražavanju I oponašanju zadatih tema i elemenata.

Prezentacija programa Mentalne aritmetike

Kurs Mentalne aritmetike SuanPan sa svojim programom podstiče uravnoteženi razvoj obe moždane hemisfere, razvijanje što većeg broja sinapsi do 14 godine, sagledavanje zadataka/problema u celosti, sticanje navika pažljivog posmatranja i analiziranja, razvoj odlične memorije i opažanja, primanje I obrada više informacija I  podataka istovremeno, sticanje navike korišćenja viseštrukih sposobnosti istovremeno, sa maksimalnom efikasnošću, uz minimalan napor, razvoj zvučnog rasuđivanja i jedinstvenog načina razmišljanja. 

Prezentacija programa Mentalne aritmetike

Deca koja steknu obrazovanje iz Mentalne aritmetike SuanPan moći će da pokažu značajan napredak u sledećim brojnim sferama: pažnja, koncentracija i upijajuće moći, slušanje, razumevanje i opažanje, učenje putem taktilnih, vizuelnih i auditivnih nadražaja – pojačavanje osećaja iz pomenutih domena, memorija i refleksi, kreativnost i sposobnost zamišljanja - u odnosu na svoje vršnjake, kao i sposobnosti analize i logičkog razmišljanja, samopouzdanje i samopoštovanje, koji dostižu svoj najviši stepen za taj uzrast.

Edukacija kursom Mentalne aritmetike u Subotici je počela u novembru 2015. godine i polaznici prvih grupa su već šest meseci na edukaciji.

Prezentacija programa Mentalne aritmetike će biti održana 20. juna 2016. sa početkom u 18 časova u prostorijama Smart edu, Kumanovska 21, 2. lokal, gde će biti prezentovano šta su polaznici Mentalne aritmetike uspeli da nauče do sada.

Prezentacija programa Mentalne aritmetike

Upis novih septembarskih grupa se vrši za uzraste Kinder (za decu od 5 – 7 godina), Primarne (za decu od 7 – 9 godina), Sekundarne za decu od (10 – 15 godina), a prijave se mogu vršiti putem e-mail adrese: sistemucenje@gmail.com i putem telefona: 069/751-643 i 069/124-6939.

Ovorena vrata za sva pitanja i dodatne pokazne primere će biti organizovana 21, 22. i 23. juna od 17 do 20 časova, u prostorijama Smart edu.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6358
Povezane teme

mentalna aritmetika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.