Komentara: 3
Pregleda: 5144
Foto

Prezentacija novog vatrogasnog vozila

27.06.2013. u 13:59h
Izvor: RTV City
Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji grada Subotice i Minhena, vatrogasno-spasilačka jedinica Odeljenja za vanredne situacije Policijske uprave Subotica bogatije je za još jedno vatrogasno vozilo, koje ispunjava sve neophodne tehničke i tehnološke kriterijume.
Prezentacija novog vatrogasnog vozila

Predstavnici vatrogasne jedinice i dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Subotica, danas su ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću organizovali demonstraciju rada novog vozila.

Nakon prošlogodišnjih požara, gradski štab za vanredne situacije je preporučio mere i potrebe prilikom delovanja u vanrednim situacijama. Novo vozilo koje je pribavljeno iz Nemačke u mnogome će olakšati rad spasilačkim jedinicama, jer ispunjava sve neophodne tehničke i tehnološke kriterijume, što će doprineti delovanju u vanrednim situacijama i na mnogo većim visinama nego do sada. Novo vatrogasno vozilo rezultat je prošlogodišnjih pregovora koji su vođeni prilikom posete subotičke delegacije gradu Minhenu.

Ovom prilikom organizovana je i demonstracija rada novog vozila. U demonstraciji su učestvovali predstavnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Subotica.

U znak zahvalnosti, gradonačelniku Modestu Duliću i predstavniku lokalne samouprave Čedi Hajderu uručene su plakete zasluge za razvoj vatrogasnog sektora.

Izvor: RTV City
Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica Demonstracija rada vatrogasnog vozila DVD "Matica" Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5144
Povezane teme

vatrogasci

vatrogasna vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.