• Pregleda: 4571

Prezentacija novog vatrogasnog vozila

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji grada Subotice i Minhena, vatrogasno-spasilačka jedinica Odeljenja za vanredne situacije Policijske uprave Subotica bogatije je za još jedno vatrogasno vozilo, koje ispunjava sve neophodne tehničke i tehnološke kriterijume.
Prezentacija novog vatrogasnog vozila

Predstavnici vatrogasne jedinice i dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Subotica, danas su ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću organizovali demonstraciju rada novog vozila.

Nakon prošlogodišnjih požara, gradski štab za vanredne situacije je preporučio mere i potrebe prilikom delovanja u vanrednim situacijama. Novo vozilo koje je pribavljeno iz Nemačke u mnogome će olakšati rad spasilačkim jedinicama, jer ispunjava sve neophodne tehničke i tehnološke kriterijume, što će doprineti delovanju u vanrednim situacijama i na mnogo većim visinama nego do sada. Novo vatrogasno vozilo rezultat je prošlogodišnjih pregovora koji su vođeni prilikom posete subotičke delegacije gradu Minhenu.

Ovom prilikom organizovana je i demonstracija rada novog vozila. U demonstraciji su učestvovali predstavnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Subotica.

U znak zahvalnosti, gradonačelniku Modestu Duliću i predstavniku lokalne samouprave Čedi Hajderu uručene su plakete zasluge za razvoj vatrogasnog sektora.

Izvor: RTV City

povezane teme

3
Always Ultra Odgovori
Ovaj grad je pun prezentacija vozila i masina koje kad se ugase kamere vise niko videti nece!! (ko se jos seca masine za ciscenje zvaka sa trotoara, univerzalne masine "mini bager-cistac smeca" ???).
kobac Odgovori
kamion mi ne izgleda nov vise mi lici na donaciju iz nemacke
kukulele Odgovori
Haha... vidi ovaj kako se penje... jel ste Gospon Modesta snosil dole... :D
To to treba biti pripravan, svasta se moze desiti u buducnosti...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.