• Pregleda: 4756

Preventivni pregledi u preduzećima

Centar za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti tokom marta obavljaće preventivne preglede u firmama.
Preventivni pregledi u preduzećima

Pregledi podrazumevaju proveru vrednosti šećera u krvi, nivo holesterola i triglicerida i merenje krvnog pritiska. U zavisnosti od životne dobi pacijenata, rade se i skrininzi na kardiovaskularne bolesti, na kolorektalni karcinom i na depresiju.

Navedeni pregledi obavljaju se 3 dana u nedelji. Zainteresovani mogu da se jave na telefon: 552-791, kako bi se prijavili za dolazak mobilne jedinice u njihovu firmu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
1954. Odgovori
Da li neko može da mi kaže šta da uradi 70 radnika jednog preduzeća koji nemaju overenu zdravstvenu knjižicu? Kome da se obratimo za pomoć? Ko može da nam pomogne?Pokušali smo sa inspekcijom rada.. hm! Imamo li pravo na barem ovakav pregled?
Vlaj Odgovori
Ova vest mi se nekako dopada. Bas me interesuje da li ce se javiti ( i koja) JAVNA PREDUZECA ?
radnik Odgovori
Plaća li se ovaj pregled i koliko?
marija Odgovori
Pitam se da li radi neko preduzece u SU ?
drp trejd Odgovori
1954 probajte se obratit naucniku radikalnom u beograd
sluga sive ekonomije Odgovori
Mozete poceti od "moje" firme.Ima Ima dva zaposlena , vlasnik i njegova supruga.
Stipan Odgovori
Mogli bi malo da ih pregledate da im date da duvaju. Pola elektrovojvodine pije. A mediinske sestre ko zna sta koriste...
ekrem iz malog bajmoka Odgovori
Mere koje je vlada uvela nisu dale nikakav rezultat ! Svima je jasno da iz sata u sat tonemo u sve dublju krizu i da Srbija sa ovom politikom nema sanse da izadje iz recesije . Moramo hitno da podignemo plate , penzije i povecamo kupovnu moc gradjana ! Da se zaustavi uvoz hrane i robe sumnjivog porekla , da se okrenemo poljoprivredi i sopstvenim vrednostima , na taj nacin bi se kompletna industrija hrane i tekstilna u vrlo kratkom roku oporavila i dala rezultate ! Bez ozbiljne kupovne moci nema oporavka , ove mere koje su sada na snazi vode nas u totalni haos i bezizlaznu situaciju . Banke moraju da vrate sve sto su opljackale od napacenog naroda , svi krediti moraju biti dinarski itd ! Dokle cemo da trpimo , OVO JE VREME ZA BUDJENJE , BUDI HRABAR RECI DOSTA ! PROBUDI SE !
ante Odgovori
netrebate da idete nigde vama je cilj sa tim pregledima da nas koristite kao zamorce
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.