Komentara: 10
Pregleda: 5983

Pretučen na proslavi veridbe

25.06.2009. u 04:04h
Izvor: Blic
<p>Sa&scaron;a Nimčević (20) iz Ljutova juče je u ranim jutarnjim časovima, oko 3.30 sati, dobio batine od izbacivača u diskoteci &bdquo;Jugoslavija" u Tavankutu, zbog čega će protiv njih podneti krivične prijave. On kaže da ga je &bdquo;dok je slavio veridbu jedan od izbacivača bez razloga optužio da je razbio fla&scaron;u".</p>
Pretučen na proslavi veridbe

- Iako nisam ništa uradio, on mi je rekao da popijem piće i izađem iz diskoteke. Oko mene je bilo nekoliko ljudi koji su mogli da potvrde da sam samo razgovarao sa prijateljem, ali je kasnije došao drugi izbacivač i počeo da me šamara. Udario me je najmanje šest puta i pošto nisam želeo kavgu i tuču, krenuo sam kući - kaže Nimčević.

Prema rečima Saše Nimčevića, napolju mu je „budući kum rekao da ide do policijske patrole kako bi im objasnio da je napadnut iako nije ništa uradio, ali da su dvojica izbacivača tada počela i kuma da tuku".

- Prišao sam policijskoj patroli koja je sve to gledala i rekao im da me tuku već 10 minuta. Međutim, oni su mi odgovorili da ne znaju ko su učesnici ovog događaja, a u trenutku kada su izašli iz kola jedan od izbacivača me je udario u glavu pred njima - kaže Saša Nimčević

Izvor: Blic
Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5983
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.